Titlen på den femte "Scream"-film er blevet afsløret

Og den er ikke ligefrem voldsomt opfindsom...

Det er lykkedes holdet bag den kommende, femte "Scream"-film at producere gyseren under coronapandemien takket være adskillige sikkerhedsforanstaltninger, og forleden kom de allersidste optagelser i kassen.

Det har en af filmens producere, Kevin Williamson, netop afsløret i et Instagram-opslag. Williamson, som i øvrigt skrev Wes Cravens "Scream", "Scream 2" og "Scream 4", afslørede i samme forbindelse den næste "Scream"-films officielle titel.

Den femte "Scream"-film er blevet døbt "Scream", hvilket helt sikkert vil skabe forvirring, men ikke kommer som den store overraskelse, idet mange nyere gyser-fortsættelser har båret samme navn som deres forgængere, inklusive "The Thing" fra 2011 og senest "Halloween".

Læs også: Jordan Peele genindspiller kultgyser af Wes Craven

Den nye "Scream" er instrueret af makkerparret bag horror-hittet "Ready or Not", Matthew Bettinelli-Olpin og Tyler Gillett. Foran kameraet vender Neve Campbell tilbage som seriens slagkraftige heltinde, Sidney Prescott, som nok en gang jages af den maskerede dræber Ghostface.

Flere af de forrige films skuespillere – nærmere bestemt Courteney Cox, David Arquette og Marley Shelton – tropper også op i "Scream", og rollelisten byder også på navne som Melissa Barrera, Jack Quiad og Dylan Minnette.

"Scream" får os forhåbentlig til at skråle i biografmørket, når den udkommer i januar 2022.

Kommentarer

Titlen på den femte "Scream"-film er blevet afsløret

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen