Titlen på ny "Spider-Man"-film afsløret

Samtidig er det kommet frem, at endnu et spin-off-projekt efter sigende skulle være i støbeskeen hos Sony.

Tom Hollands unge version af Marvel-helten Spider-Man kunne tidligere på året opleves i biografhittet "Avengers: Infinity War", men vægkravleren har skam også flere soloeventyr på vej. Optagelserne til den næste edderkoppefilm skydes således i gang i juli, og nu har hovedrolleindehaveren annonceret projektets titel.

"Spider-Man: Far From Home" bliver navnet på næste kapitel i historien om Peter Parkers liv som superhelt, og titlen på den kommende film ligger dermed fint i tråd med "Spider-Man: Homecoming" fra 2017 – seneste solofortælling med den unge helt.

"Homecoming"-kreatøren Jon Watts vender tilbage i instruktørstolen på "Spider-Man: Far From Home", som efter sigende vil følge superhelten på nye eventyr rundt omkring på kloden. Tom Holland er igen at finde i rollen som Peter Parker/Spider-Man, mens Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei og Michael Keaton såmænd også er tilbage – og så spiller Jake Gyllenhaal hele affærens skurk, den gådefulde illusionist Mysterio. Superheltefortællingen lander i biograferne 11. juli 2019.

Sony planlægger film om superheltinden Silk

Det forlyder desuden, at filmselskabet Sony Pictures – som laver "Spider-Man"-filmene – har endnu en spin-off fra universet under udvikling. Til efteråret rammer antihelten Venom biograferne med sin egen film, og studiet arbejder ligeledes på projekter om Spider-Man-karaktererne Black Cat, Silver Sable samt vampyrskurken Morbius.

Nu kan vi tilføje superheltinden Silk til den liste. I tegneserierne gemmer den koreansk-amerikanske teenager Cindy Moon sig bag Silks maske, og hun besidder desuden edderkoppelignende superkræfter, der minder om Peter Parkers. Karakteren blev skabt af Dan Slott og Humberto Ramos i 2014.

Amy Pascal, der producerede "Spider-Man: Homecoming", står bag projektet med at bringe Silk til det store lærred, men indtil videre vides ikke meget mere om superheltindens eventuelle filmdebut.

Kommentarer

Titlen på ny "Spider-Man"-film afsløret

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen