Titlen på tredje film om dæmoniske Annabelle dukker op i kort teaser

Den piv-uhyggelige dukke vender tilbage, i hvad der betegnes som "Nat på museet" møder "Annabelle".

Endnu en spin-off, der udspringer af den populære gyser-franchise "Nattens dæmoner" ("The Conjuring" på originalsproget), er på vej for at give publikum mareridt.

Denne gang drejer det sig om tredje kapitel i serien om den uhyggelige dukke Annabelle, som før har spredt skræk og rædsel i "Annabelle" og "Annabelle 2: Skabelsen". Nu er der landet en ultra-kort teaser-video, der afslører, at næste film i serien får titlen "Annabelle Comes Home", og den kan ses herunder.

Produceren James Wan har tidligere udtalt sig således om filmens plot: "Annabelle aktiverer simpelthen alle de andre hjemsøgte artefakter i dét rum, så det er dybest set 'Nat på museet' med Annabelle" – med henvisning til Warren-parrets fascinerende og foruroligende værelse fyldt med okkulte genstande fra "Nattens dæmoner 2" samt adventure-komedien "Nat på museet" med Ben Stiller.

Bag kameraet finder vi denne gang Gary Dauberman, der udover at have leveret manuskripterne til de to første "Annabelle"-film også skrev drejebogen til remaket af "It", men som med "Annabelle Comes Home" får sin debut i instruktørstolen.

Dæmoniske Annabelle dukker igen op i de danske biografer 27. juni.

Kommentarer

Titlen på tredje film om dæmoniske Annabelle dukker op i kort teaser

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen