Tobias Lindholm laver tv-serie om drabet på Kim Wall

Den danske instruktør vil fokusere på opklaringen og de efterladte.

Ubådsbyggeren Peter Madsens drab på den svenske journalist Kim Wall bliver nu til en tv-serie med danske Tobias Lindholm i instruktørstolen. Det skriver BT.

Serien laves i tæt samarbejde med efterforsker Jens Møller fra Københavns Politi og Kim Walls forældre. Seerne skal dog ikke vente på at se, hvem der bliver castet i rollen som Peter Madsen, da han slet ikke vil optræde i serien.

Tobias Lindholm udtaler i en meddelelse: "Jeg vil ikke lave en krimiserie, som er positiv over for gerningsmanden eller forbrydelsen. Derimod er jeg interesseret i menneskene og arbejdet, som opklarede forbrydelsen, såvel som menneskene, som må fortsætte med at leve deres liv – trods forbrydelsen. Derfor kommer gerningsmanden ikke til at være synlig på noget tidspunkt."

Tobias Lindholm har tidligere stået bag barske film som "R", "Kapringen" og "Krigen" samt to afsnit af Netflix-serien "Mindhunter".

Se også: Moovy TV: Bag om "Krigen" - interview med Tobias Lindholm og Pilou Asbæk

Kommentarer

Tobias Lindholm laver tv-serie om drabet på Kim Wall

 • ★★★1

  Super spændende. Med Lindholm bag roret, bliver det sikkert både respektfuldt og vinklet interessant.

  Dolphinfriendly11-10-18 15:03

 • ★★★★0

  Super spændende. Med Lindholm bag roret, bliver det sikkert både respektfuldt og vinklet interessant.

  Det virker vildt allrede at lave en film/serie om dette, men som du er inde på er instruktøren den rette sådan umiddelbart og når forældrene til Kim Wall har godkendt den, så giver det mening. Det kan godt gå hen og blive en stærk serie om angst og sorg.

  T. Nielsen11-10-18 15:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen