Tom Cruise droppet som Jack Reacher - havde ikke fysikken

Føljetonen om Reacher får muligvis nyt liv som tv-serie.

56-årige Tom Cruise har spillet actionmanden Jack Reacher af to omgange – senest i "Jack Reacher: Never Go Back", der kom i 2016 – men nu er det slut. Det afslører Lee Child, forfatteren bag bogserien, som spillefilmene er baseret på.

Det er angiveligt Cruises størrelse, der har dumpet superstjernen. I Childs originale bøger er Jack Reacher beskrevet som et ordentligt brød på næsten to meter og med hænder på størrelse med middagstallerkner – så da spinkle Cruise i sin tid blev castet i rollen, medfødte det også furore blandt bogseriens fans.

Det har dog selvfølgelig heller ikke hjulpet filmfranchisen, at førnævnte "Never Go Back" skuffede både økonomisk og iblandt anmelderskaren, og det betyder altså nu, at Tom Cruise ikke længere vil spille den kontante karakter.

Nu er planen i stedet at genstarte fortællingen om Reacher i serieformat. Ifølge Lee Child er Jack Reachers højde og drøjde en essentiel del af bøgernes univers, og forfatteren vil nu forsøge at finde den helt rigtige skuespiller til rollen – og Child inviterer i den forbindelse bøgernes fans til at komme med deres input. Child håber endvidere på, at tv-serien om Jack Reacher kan blive bragt til live på en af de populære streamingtjenester. 

Imens arbejder Tom Cruise videre på sine andre populære filmserier. Han høstede således et verdensomspændende hit denne sommer med "Mission: Impossible - Fallout" og er desuden ved at optage den næste "Top Gun".

Kommentarer

Tom Cruise droppet som Jack Reacher - havde ikke fysikken

 • ★★★1

  Jeg synes nu han gjorde det fortrinligt, men den sidste film var slattent udført. Elsker til gengæld den første.

  Et serieformat ville dog passe rigtigt godt på karakteren.

  gi-jones17-11-18 22:02

 • ★★★★0

  2 film for sent. Mange fans af bøgerne har jo taget sig til hovedet over at det var Cruise. 

  Lars!18-11-18 17:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen