Tom Cruise i spil til Tarantinos næste film

Quentin Tarantinos nye film kan ende med en sand perlerække af stjerner på rollelisten.

Stjerneinstruktøren Quentin Tarantino er i øjeblikket i gang med at forberede sin næste film, der vil foregå i 1969 og på en eller anden måde omhandle Charles Manson-mordene. Filmen har endnu ingen officiel titel, men til gengæld hvirvler det med rygter om, hvilke skuespillere der denne gang skal bringe Tarantinos særegne univers til live – og det kan ende med at blive nogle af de allerstørste stjerner i verden.

Rygter vil således vide, at Tom Cruise skulle være tæt på en rolle i filmen, som udspiller sig i Los Angeles i slutningen af 60'erne. "Mission: Impossible"-frontmanden er efterhånden mest kendt som actionstjerne – så sent som i sommers var han aktuel med "The Mummy" – men Cruise har også tidligere i karrieren arbejdet sammen med unikke instruktørstemmer som Stanley Kubrick på "Eyes Wide Shut" og Paul Thomas Anderson på "Magnolia".

Tom Cruise er dog ikke det eneste store navn, som bliver sat i forbindelse med projektet. Både Brad Pitt og Leonardo DiCaprio skulle ligeledes være med i forhandlingerne, og begge stjerner har da også tidligere samarbejdet med Tarantino – Pitt var med i "Inglourious Basterds", mens DiCaprio spillede den usympatiske Calvin Candie i "Django Unchained". På nuværende tidspunkt vides det ikke, om de tre superstjerner kæmper om den samme rolle i den kommende film, eller om der er tale om forskellige roller til hver af dem.

Desuden forlyder det, at Margot Robbie, der bl.a. er kendt fra "The Wolf of Wall Street" og "Suicide Squad" og til foråret er aktuel med "I, Tonya", er udset til at skulle spille Sharon Tate, som var gift med instruktør Roman Polanski, i filmen. Tate var højgravid, da hun blev myrdet af Mansons disciple i 1969.

Kamp om rettighederne

I Hollywood udspiller der sig for tiden en regulær kamp blandt de forskellige filmstudier for at sikre sig rettighederne til Tarantino-filmen. Quentin Tarantino har hidtil lavet alle sine film for Miramax og The Weinstein Company, men efter Harvey Weinstein-skandalen har instruktøren valgt at tage sit projekt andetsteds.

Det har udløst lidt af en budkrig, hvor Sony Pictures, Paramount Pictures og Warner Bros. skulle være tættest på en aftale, mens Fox, Universal, Annapurna og Lionsgate også har blandet sig. Indtil videre forhandles der i kulissen, men en færdig aftale forventes at være på plads inden Thanksgiving, som i år falder 23. november.

Kommentarer

Tom Cruise i spil til Tarantinos næste film

 • ★★★★★★0

  Cruise kunne faktisk nok smide en overbevisende Charles Manson imitation af sig, hvis man fik en sådan rolle!

  T. Nielsen16-11-17 14:37

 • ★★★★★0

  Kanalisere noget af sin Oprah craziness? Det kunne godt gå. 

  Lars!16-11-17 14:49

 • ★★★★★★0

  Kanalisere noget af sin Oprah craziness? Det kunne godt gå. 

  Lige præcis:)

  T. Nielsen16-11-17 14:50

 • ★★0

  Virker egentlig som om de kunne være et godt match, omend det nok havde været endnu federe for 10-15 år siden. Jeg forestiller mig Tarantino kan kanalisere lidt af den Cruise-magi, som PTA gjorde med "Magnolia".

  Så kræver det selvfølgelig at de to store egoer kan enes. :)

  Mikkel Abel16-11-17 16:06

 • 0

  Jeg håber at Tarantino skruer noget ned for hans "krydderi" i denne film, da det har taget overhånd (for mit vedkommende ihf.). Håber også at han prøver med helt nye skuespillere, så Cruise ville være forfriskende. Og ja, Cruise gjorde det virkelig godt i Magnolia. 

  Bobby Long16-11-17 17:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen