Tom Cruises undercover narko-thriller "Mena" får ny titel

Om end den ikke var nogen finansiel succes ved sin premiere i 2014, så har Doug Limans science fiction-tidsrejsefilm med Tom Cruise, "Edge of Tommorow", efterfølgende fået et stort kultfølge. Der har derfor været store forventninger til instruktøren og skuespillerens næste projekt sammen – den biografiske thriller om en amerikansk undercover-agent i Pablo Escobars narkodominerede Colombia, der længe gik under titlen "Mena".

Filmens distributør Universal Pictures oplyser nu, at projektet skifter navn til "American Made", og at den ellers planlagte premiere 6. januar 2017 rykkes til 29. september 2017. Årsagen til den nye og mere Oscar-venlige premieredato skal ses i lyset af, at Universal bevidst har placeret deres mere "voksne" materiale i efteråret, mens januar tilhører popcorn-film som "Resident Evil: The Final Chapter" og "xXx: The Return of Xander Cage".

"American Made" er et af to kommende Cruise/Liman-samarbejder, hvor det andet er en tilbagevenden til science fiction-genren med det annoncerede projekt "Luna Park".

I "American Made" er udgangspunktet dog den virkelige historie om Barry Seal (Tom Cruise), der i 1980’erne startede som pilot og smugler for den colombianske narkokonge Pablo Escobar for derefter at blive rekrutteret af CIA til at udføre en af de største undercover-operationer i USA's historie.

Kommentarer

Tom Cruises undercover narko-thriller "Mena" får ny titel

  • ★★★0

    Edge of Tomorrow var en mere end habil omgang sci-fi, hvis nogen skulle få den skøre idé at spørge mig, så jeg er i bund og grund hooked på mere i selskab med Cruise/Liman.

    Men - jeg synes godt nok, historier om og omkring Escobar fylder meget for tiden.

    HonoDelLoce10-08-16 19:54

  • ★★★★1

    "Edge of Tommorow" er en virkelig habil omgang - også ved gensyn. Selvom jeg stadig synes, at den oprindelige titel "All You Need is Kill" var langt federe.

    chandler7510-08-16 20:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen