Tom Hardy får selskab af Woody Harrelson i "Venom"

"True Detective"-stjernen ser ud til at slutte sig til Sonys film om Marvel-antihelten.

Den amerikanske skuespiller Woody Harrelson er seneste aktør, der har sluttet sig til rollelisten på den kommende "Venom"-film fra Sony Pictures. Filmen er baseret på figurer fra Marvels tegneserieunivers og drejer sig om antihelten Venom, der i forlægget er en af Spider-Mans mest kendte og udspekulerede fjender.

Altid arbejdsomme Woody Harrelson var aktuel i ikke færre end tre biograffilm herhjemme i år – først med "The Edge of Seventeen", og sidenhen gav han den som skurk i "Abernes Planet: Opgøret" og alkoholiseret far i "Glasslottet". 2018 byder såmænd på endnu mere med stjernen, hvor året bringer både drama med "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" og storstilet rum-action i form af "Solo: A Star Wars Story".

På tegneseriefilmatiseringen "Venom" genforenes han med instruktør Ruben Fleischer, der instruerede Harrelson i "Zombieland" tilbage i 2009. Man har dog ikke valgt at afsløre, hvilken rolle skuespilleren har scoret i "Venom", men Harrelson bliver en del af et cast, der allerede tæller Tom Hardy i hovedrollen samt Michelle Williams ("All the Money in the World") og "The Night Of"-stjernen Riz Ahmed.

Derudover byder filmen på de nye stjerneskud Jenny Slate ("Kæledyrenes hemmelige liv"), Reid Scott ("Kærligheden flytter ind") og Scott Haze ("Only the Brave"). "Venom" skød for nylig optagelserne i gang, og projektets handling tager sin inspiration fra de to tegneseriehistorier "Lethal Protector" og "Planet of the Symbiotes", der omhandler antiheltens eskapader og sammenstød med andre typer af samme skumle karakter.

"Venom" svinger ind i biograferne 4. oktober næste år.

Kommentarer

Tom Hardy får selskab af Woody Harrelson i "Venom"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen