Tom Hardy går i krig med "Mordet på Jesse James"-instruktør

Pitch: Tom Hardy som Navy Seal-soldat blive instrueret af manden bag, hvad flere regner for et af dette årtusindes sande mesterværker? Mere skal der ikke til, før de største distributører i branchen går i hanekamp.

Filmen hedder "War Party" og har australske Andrew Dominik ("Mordet på Jesse James af kujonen Robert Ford") i instruktørstolen. Derudover ved man ikke meget mere om projektet end ovenstående information om Tom Hardys rolle.

Netflix fører lige nu feltet over mulige distributører, da de også samarbejder med Dominik på hans kommende film om Marilyn Monroe.

Veteranen Ridley Scott er producer på filmen, hvilket betyder en genforening med filmens stjerne. Det var nemlig Scott, som tilbage i 2001 gav en ung og spinkel Tom Hardy sin filmdebut – ovenikøbet også som soldat – i "Black Hawk Dawn".

Kommentarer

Tom Hardy går i krig med "Mordet på Jesse James"-instruktør

 • ★★★★0

  Alt fra den instruktør. Synd han ikke laver film noget oftere. 

  Babo17-03-17 10:26

 • ★★★★★★0

  Alt fra den instruktør. Synd han ikke laver film noget oftere. 

  Lidt som Malick er begyndt på:-P

  T. Nielsen17-03-17 10:44

 • ★★★★★0

  Jeg ved ikke om det ligefrem er på grund af instruktøren, at distributørerne er gået i "budkrig". Det er jo ikke ligefrem fordi at hans film har indtjent særligt mange penge. Det kan selvfølgelig være at de er idealistiske som os filmnørder, og ikke tænker over økonmisk succes.

  Uanset hvad jeg er bestemt interesseret. "Killing Them Softly" var desværre skuffende, men "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" er fantastisk.

  Kruse17-03-17 10:56

 • ★★★★0

  Jeg fandt Killing Them Softly fremragende og det var Chopper også. Jesse James er dog en klasse over de to. 

  Babo17-03-17 11:08

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen