Tom Hiddleston er mere end klar på at spille James Bond

Ovenpå usikkerheden om, hvorvidt Daniel Craig vender tilbage i rollen som James Bond, er spekulationerne om, hvem der evt. skal overtage rollen, gået i gang. En af dem, der er blevet nævnt, er Tom Hiddleston - og hvis man spørger manden selv, er han mere end klar til at påtage sig den ikoniske rolle.

"Jeg elsker simpelthen temamelodien, filmsproget og mytologien. Jeg elsker det hele. Hvis de nogensinde kom og bankede på, ville det være en fantastisk mulighed. Og jeg er meget opmærksom på, at jobbet er fysisk krævende. Jeg ville ikke tage let på det," siger Hiddleston - der bl.a. er kendt som Loke i "Thor"-filmene - til The Sunday Times.

Det vurderes, at Hiddlestons chancer for at få rollen har fået et boost efter hans medvirken i tv-serien "The Night Manager", der i øjeblikket vises i Storbritannien og er baseret på en række bøger af spionforfatteren John le Carré. Ifølge den britiske bookmaker William Hill har Hiddleston odds 1 til 10 for at få rollen.

De fleste bookmakere har dog Tom Hardy som favorit til rollen, og også folk som Idris Elba, Damian Lewis, Aidan Turner og Henry Cavill nævnes.

Kommentarer

Tom Hiddleston er mere end klar på at spille James Bond

 • ★★★1

  Jeg tror at han ville være en forrygende Bond. Men jeg tror også at han ligesom Idris Elba, Michael Fassbender og Tom Hardy, som jævnligt bliver foreslået, er for stort et navn til at blive Bond.

  Kruse 8-03-16 16:41

 • ★★★★0

  Helt enig, Kruse. Det sker ganske sikkert ikke.

  Bruno 8-03-16 16:46

 • ★★★1

  Jeg ser stadig Dan Stevens, efter rollerne i "Downton Abbey" og "The Guest", som noget nær den perfekte Bond.

  Dolphinfriendly 8-03-16 17:21

 • ★★★0

  Jeg ser stadig Dan Stevens, efter rollerne i "Downton Abbey" og "The Guest", som noget nær den perfekte Bond.

  Interessant. Jeg har aldrig hørt om ham, men kan måske godt se det: www.imdb.com/media/rm3932678400/nm1405398

  Rasmus Drews 8-03-16 17:59

 • ★★★2

  Og ser du seriøst "Dontown Abbey"...? ;D

  Rasmus Drews 8-03-16 17:59

 • ★★★1

  Den er ekstremt velskrevet, sorthumoristisk og i visse tilfælde nærmest satire over klassiske "herskabs"-serier. Jeg blev selv ret overrasket - give it at try. :)

  Men se "The Guest" - dér gør Stevens en helt speciel entré som potentiel Bond...med en smule kant, om man vil. ;) Tror særligt at soundtracket vil falde i din smag.

  Dolphinfriendly 8-03-16 18:06

 • ★★★0

  Jeg så faktisk de første par afsnit, men syntes den hurtigt blev alt for soap-agtig. Det kan godt være, der ændrer sig i løbet af serien...

  Rasmus Drews 8-03-16 18:06

 • ★★★0

  Jeg har kun set Dan Stevens i "The Guest"(som er en awesome film), men han kunne være et fedt valg.

  Kruse 8-03-16 18:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen