"Toy Story 4" og "De utrolige 2" bytter premieredatoer

Så er der nye detaljer om fortsættelserne til nogle af Pixar Animation Studios' mest populære film, nemlig "Toy Story 4" og "De utrolige 2". 

Den nye film om superheltefamilien Parr får premiere 15. juni 2018, mens legetøjet Woody, Buzz og co. igen vil ramme biograferne 21. juni 2019. Hvilket i praksis betyder, at de to film har byttet dato i forhold til den oprindelige plan, og at "Toy Story 4" dermed bliver forsinket. 

John Lasseter, der instruerede de banebrydende animationsfilm "Toy Story" fra 1995 og "Toy Story 2" fra 1999, havde ellers forsvoret at skulle lave flere film i serien efter den særdeles vellykkede første trilogi, men kom på andre tanker: "'Toy Story 3' afsluttede Woody og Buzz' historie med Andy så perfekt, at vi i lang tid aldrig talte om at lave flere Toy Story-film," siger han. 

"Men da Pete (Doctor), Andrew (Stanton), Lee (Unkrich) og jeg selv fandt på denne her nye ide, kunne jeg simpelthen ikke slippe tanken. Det var så spændende for mig, og jeg vidste, vi blev nødt til at lave den her film. Og jeg ville selv instruere den," fortsætter Lasseter. 

Om "De utrolige 2" er der endnu ikke sluppet mange detaljer ud, men filmen skal instrueres af Brad Bird, der også stod bag originalen, og han har udtalt, at fortsættelsen bliver markant anderledes end den første film fra 2004.

Kommentarer

"Toy Story 4" og "De utrolige 2" bytter premieredatoer

  • ★★★★0

    Så, selv Pixar er fanget i tal større end 1. Æv. Jeg må snart finde mig en anden hobby. Dét gør ikke rigtig godt længere:-/ (AHA, PC-SPIL!? Hov vent... same, same) Konsol=ALDRIG!

    Model-fly/tog/'Majet' dyrt LEGO, måske?

    EDIT: AHA! Kulstof baseret væltepeter med MAJET stramme shorts. Så er jeg i det mindste original?!?

    Gasivodo29-10-16 03:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen