"Toy Story 5", "Zootropolis 2" og "Frost 3" på vej

Vi kan se frem til gensyn med både Woody og Buzz og Anna og Elsa i de kommende år.

Hvis man er fan af store Disney-franchises såsom "Toy Story", "Frost" og "Zootropolis", er der nu kommet spændende nyt: Disneys CEO, Bob Iger, har nemlig afsløret, at "Toy Story 5" og "Frost 3" er i støbeskeen. Det samme er en fortsættelse til "Zootroplis".

Det er dermed nogle af Disney og Pixars helt store kassesucceser, der nu igen er kørt i stilling. Både "Toy Story 3" og "Toy Story 4" indtjente hver især over 1 mia. dollars på verdensplan – det samme gjorde "Frost" og "Frost 2". Også "Zootropolis" fra 2016 passerede 1 mia dollars i indtjening.

Læs også: Pixar laver "Inderst inde 2"

Og selvom "Toy Story"-spin-off-filmen "Lightyear" underpræsterede ved billetlugerne sidste år, har det altså ikke fået Disney til at ryste på hænderne. Buzz og Woody er klar på flere løjer mod det uendelige univers i "Toy Story 5".

Samtidigt har rygterne om "Frost 3" svirret i årevis, og nu er den altså god nok: Vi får endnu et isnende eventyr med prinsesserne Anna og Elsa. 

Det vides endnu ikke præcis, hvornår de tre kommende projekter ser dagens lys. Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's interview med instruktørerne Jennifer Lee og Chris Buck, som både lavede den første "Frost" og "Frost 2":

Kommentarer

"Toy Story 5", "Zootropolis 2" og "Frost 3" på vej

  • ★★★★★★0

    Forretningsmæssigt kan man jo godt forstå Disney - forhåbentlig bruger de lidt af overskuddet på nytænkning.

    Wayne 9-02-23 15:16

  • 1

    Toy Story 5 var en overraskelse, de to andre ikke. 

    Børnene bliver glade for en Frost 3, og personligt ser jeg frem til Zootropolis 2 - Étteren er voldsomt undervurderet, og er i mine øjne nok Walt Disney Studios Motion Pictures bedst animerede 3D-film, og med en historie der er helt i top.

    T'hain 9-02-23 15:29

  • ★★★★★★0

    Malke, malke, malke

    Guldager 9-02-23 20:21

  • 0

    Det lyder trods alt bedre end alle deres live action remakes. Hvis de vil lave live-action så kunne de passende finde på nye historier at fortælle.

    Johnny42 9-02-23 21:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen