Traileren til "Black Panther: Wakanda Forever" blev set 172 mio. gange de første 24 timer efter udgivelsen

Traileren til den første "Black Panther" blev set "blot" 88 mio. gange det første døgn efter udgivelsen.

Under weekendens Comic-Con fik vi omsider den første trailer til "Black Panther: Wakanda Forever".

Millioner af fans havde higet efter et smugkig på "Black Panther"-fortsættelsen, fordi den første films altoverskyggende stjerne, Chadwick Boseman, i 2020 døde i en alder af blot 43 år efter en fire år lang kamp med tyktarmskræft. Så selvfølgelig var nysgerrigheden til at tage og føle på – hvordan ville en "Black Panther"-film uden Black Panther tage sig ud?

Læs også: "Captain America 4" får både titel og premieredato

Og nu rapporterer Variety, at nysgerrigheden var så omfattende, at traileren blev set hele 172 mio. gange de første 24 timer efter dens lancering. Det er vel at mærke når man medregner alle de forskellige YouTube-sider og SOME-profiler, der delte traileren.

Traileren blev altså set omkring dobbelt så mange gange som traileren til den første "Black Panther" (88 mio. visninger) inden for samme tidsramme.

Der er dog stadig et godt stykke vej op til Marvels hidtil mest populære trailer – traileren til "Spider-Man: No Way Home" blev set hele 355.5 mio. gange det første døgn efter udgivelsen.

Herunder kan du se – eller gense – traileren til "Black Panther: Wakanda Forever" og således give seertallet endnu et lille boost:

Kommentarer

Traileren til "Black Panther: Wakanda Forever" blev set 172 mio. gange de første 24 timer efter udgivelsen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen