Trailerpremiere på nyt dansk drama med Ghita Nørby i hovedrollen

Kærlighed har ingen alder, siger man - men er det rigtigt? Kan man stadig møde kærligheden og lidenskaben, når man er oppe i årene? Det er spørgsmålet i instruktøren Michael Noers ("R", "Nordvest") tredje spillefilm, der har to af dansk og svensk films stjerneveteraner, 80-årige Ghita Nørby og 81-årige Sven Wollter, i hovedrollerne.

I en sen alder møder Lily kærligheden i skikkelse af den jævnaldrende charmør "Piloten". I alt for mange år har hun tilsidesat sig selv for at kunne tage sig af sin syge mand, Max. Så da hun træffer den livsglade og charmerende ældre svensker, må hun give efter for hans ukuelige flirt, og hun overrumples af en forelskelse, som var det for både første og sidste gang i hendes liv.

Noer udtaler i en pressemeddelelse: "Ligesom i mine tidligere film betyder autenticiteten alt i denne film. Det interesserer mig at undersøge miljøer, som er underlagt en masse logiske og ulogiske regler og rutiner. Hvad enten det foregår i en fængselscelle, i et gademiljø eller på et plejehjem, så etablerer mennesker sig og får det maksimale ud af deres omgivelser."

For sit portræt af Lily har Ghita Nørby modtaget de italienske filmkritikeres pris for bedste europæiske kvindelige skuespiller ved filmfestivalen Festival del Cinema Europeo. Filmen får dansk premiere 12. november. Se den første trailer nedenfor:

Kommentarer

Trailerpremiere på nyt dansk drama med Ghita Nørby i hovedrollen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen