"Train to Busan"-remake undervejs med James Wan som producer

En engelsksproget indspilning af zombie-hittet fra 2016 kan meget vel blive en realitet.

Den sydkoreanske zombiefilm "Train to Busan" fra 2016 skulle vise sig at blive et større hit, end de fleste nok havde forudset. Filmen, der foregik under en zombie-epidemi i Korea, og hvor handlingen primært udspillede sig i et lyntog på en rejse fra Seoul til Busan, skulle vise sig at blive en kæmpe succes i sit hjemland og desuden også en af de mest interessante zombiefilm i nyere tid.

Som det typisk er med succeshistorier, så kan man altid forvente, at der skal spindes mere guld på historien, og derfor måtte en fortsættelse selvfølgelig være på vej, hvilket den oprindelige instruktør af "Train to Busan", Sang-ho Yeon, i øjeblikket også er ved at arbejde på.

Og da Hollywood elsker remakes, kan det heller ikke være en overraskelse, at det nu forlyder, at en engelsksproget genindspilning af filmen er i støbeskeen.

skrækmesteren james wan som producer

James Wan, der især er kendt som producer på "Saw"-filmene, skal producere, og manuskriptet skal forfattes af Gary Dauberman, som tidligere har skrevet både dette års "The Nun" samt genindspilningen af Stephen King-klassikeren "It". Det amerikanske filmselskab New Line Cinema skulle være i front til at erhverve sig rettighederne til filmen og skulle have overbudt både Universal og Paramount. 

Hvis man er til zombie-film, så er "Train to Busan" absolut ikke til at komme udenom, og en eventuel genindpilning skal arbejde meget hårdt for at nå samme niveau – selv med et Hollywood-budget i ryggen. Indtil videre er der endnu ingen forlydender om hverken rollebesætning eller premieredato, så hvordan togturen fra helvede kommer til at tage sig ud på det amerikanske kontinent, må vi dog vente med at få svar på.

Traileren til "Train to Busan" – den originale film – kan ses her:

Kommentarer

"Train to Busan"-remake undervejs med James Wan som producer

 • 0

  Den er ikke videre original eller særlig dyb, men Train to Busan er underholdende fra start til slut. Fed action. Kan absolut anbefales. 

  Sluppermand27-09-18 13:53

 • ★★★0

  Rigtig fed film, en skam det ikke er en spin-off/fortsættelse vi får istedet, jeg gad godt at se noget andet fra det univers, end et remake med endnu et tog, tvivler også på de kan være ligeså kreative, men måske med James Wan ombord.

  MOVIE100027-09-18 15:46

 • 0

  ...jeg gad godt at se noget andet fra det univers...

  Instruktøren bag Train to Busan har også lavet en animeret prequel: Seoul Station. Ganske god, hvis man kunne lide den første.  

  Sluppermand27-09-18 18:02

 • ★★★★★0

  Det er for galt jeg ikke har set den, jeg som faktisk har været i Seoul og har rejst med tog til Busan... 

  Lars!28-09-18 09:07

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen