Tre "Star Trek"-serier får flere sæsoner

Den 55-årige sci-fi-franchise lever i bedste velgående.

Der er ingen tegn på, at den sejlivede og omfangsrige science fiction-franchise "Star Trek" taber warp-fart lige foreløbigt.

Mens den første "Star Trek"-film siden 2016's "Star Trek Beyond" lige så stille er på vej ud af starthullerne, så er franchisens tv-maskineri helt oppe i gear. For mens 2022 byder på nye afsnit af hele fem forskellige "Star Trek"-serier, så har Paramount+ også netop annonceret, at man har givet grønt lys til produktionen af flere sæsoner af tre af serierne:

  • "Star Trek: Discovery" får en 5. sæson
  • Animationsserien "Star Trek: Lower Decks" får en 4. sæson
  • Prequel-serien "Star Trek: Strange New Worlds" får en 2. sæson

Læs også: Paramount-chef: Flere nye "Star Trek"-film er på vej

Vi har vel at mærke ikke fået den 3. sæson af "Star Trek: Lower Decks" eller den 1. sæson af "Star Trek: Strange New Worlds" endnu, mens vi p.t. er halvvejs igennem 4. sæson af "Star Trek: Discovery" på Paramount+.

Altså må man sige, at Paramount+ tydeligvis har stor tiltro til deres forskellige "Star Trek"-serier – hvilket da også giver mening, når nu de hiver tjenestens bedste seertal hjem.

Derudover byder 2022 også på 2. sæson af "Star Trek: Picard" og 2. sæson af 3D-animationsserien "Star Trek: Prodigy" (som stadig ikke har haft sin europæiske tv-premiere), og 3. sæson af "Star Trek: Picard" er netop nu i produktion.

Paramount+ annoncerede i øvrigt også, at tv-premieren på 2. sæson af "Star Trek: Picard" udskydes fra februar til start-marts. Uden for USA, herunder her i Danmark, udkommer netop den serie på Amazon Prime Video.

Desuden får vi endelig den første sæson af "Star Trek: Strange New Worlds", som handler om en yngre Spocks eventyr om bord på Enterprise, i maj.

3. sæson af "Star Trek: Lower Decks" lander engang til sommer. TrekMovie har regnet sig frem til, at 2022 vil diske op med i alt 51 nye "Star Trek"-afsnit.

Vi ved dog ikke endnu, hvornår den længe ventede, restaurerede 4K-udgave af "Star Trek: The Motion Picture" lander på Paramount+.

Kommentarer

Tre "Star Trek"-serier får flere sæsoner

  • 1

    So much Star Trek, so little time... *Suk* Det er ved at være tid at indoktrinere børnene, så vi ikke skal lege gemmeleg, men binge Star Trek.. :P

    T'hain19-01-22 08:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen