Tre timer langt Director's Cut af "Doctor Sleep" udkommer i 2020

Der bliver føjet 30 minutters nye scener til "Ondskabens hotel"-fortsættelsen, når den udkommer på Blu-ray næste år.

Mike Flanagans gyserfilm blev ikke noget stort hit ved billetlugerne, men filmens bagmænd håber, at Stephen King-filmatiseringen bliver en større succes på hjemmevideo.

"Doctor Sleep" følger den voksne Danny Torrance (Ewan McGregor) mange år efter begivenhederne i "Ondskabens hotel" (eller "The Shining", som filmen oprindeligt blev døbt). Danny har arvet sin døde fars voldsomme temperament, og han bruger alkohol til at dulme smerten fra fortidens traumer og sine evner til at "skinne". Men da en ung piges magiske kræfter vækkes, og hun får en gruppe kannibaler på nakken, bliver Danny tvunget til at tage affære.

Og i et interview med Collider afslører Mike Flanagan ("The Haunting of Hill House"), at hans Director's Cut-udgave af filmen byder på en masse nye scener:

"Vi skød en masse materiale til filmen, og jeg var altid klar over, at vi ikkke kunne få det hele med. Jeg var forebeholden over for at betegne denne udgave som et 'Director's Cut', for jeg står helt inde for biografudgaven, men vi fjernede faktisk nogle scener, som jeg endte med at savne, og som jeg blev ved med at tænke på flere uger efter premieren."

Flanagan vil, ganske forståeligt, ikke afsløre de nye scener, men han fortæller, at vi bl.a. kommer til at se mere med Danny og hans mor, Wendy, og endnu mere på det berømte Overlook-hotel fra Stanley Kubricks "Ondskabens hotel".

I øvrigt har Warner Bros. betalt for at få færdiggjort de visuelle effekter og musikken i de nye scener.

"Doctor Sleep" udkommer på Blu-ray i Danmark den 16. marts 2020.

Kommentarer

Tre timer langt Director's Cut af "Doctor Sleep" udkommer i 2020

 • ★★★1

  Den skulle da gerne udkomme herhjemme den 16. Marts?

  MOVIE100025-12-19 18:45

 • ★★★★★★0

  Dæleme mange cuts man laver efterhånden - smart. 
  Og final betyder ikke final

  Wayne25-12-19 23:34

 • ★★★★0

  Den skulle da gerne udkomme herhjemme den 16. Marts?

  Du har jo ret, Michael, tak!

  Jeg glæder mig sgu. For mit vedkommende var "Doctor Sleep" ikke blot en af årets største positive overraskelser, men også en af årets bedste film, punktum.

  The Insider26-12-19 03:28

 • 0

  Damn... Er trist over at jeg missede den i biffen :(

  the-new-meister26-12-19 08:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen