Trine Dyrholm forfører 17-årig stedsøn i "Dronningen"

"Dronningen" beskrives som en fortælling om begærets pris og løgnes magt.

Nordisk Film kan i dag offentliggøre, at optagelserne til May el-Toukhys kommende spillefilm, det psykologiske drama "Dronningen" med Trine Dyrholm i hovedrollen, netop er afsluttet. Filmen er optaget på location i København.

I filmen spiller Dyrholm kvinden Anne, der regerer med stor myndighed i sit eget liv. Hun er succesfuld og kompromisløs i sit virke som advokat og gift med lægen Peter, med hvem hun har to døtre. Men da hun forfører sin 17-årige stedsøn, Gustav, sætter hun alt over styr.

"Dronningen" beskrives som en fortælling om begærets pris og løgnes magt og er et portræt af et menneske, der drages mod et valg med uoverskuelige konsekvenser.

Filmen er skrevet af makkerparret Maren Louise Käehne og May el-Toukhy, som også stod bag kærlighedskomedien "Lang historie kort", der blev tildelt en Bodil for årets manuskripte. Udover Dyrholm ses i filmen også Gustav Lindh som stedsønnen, og i rollen som hendes mand er Magnus Krepper ("Liberty"). Derudover medvirker blandt andre Preben Kristensen, Mads Wille og Stine Gyldenkerne.

Biografpremieren er sat til 28. marts 2019.

Kommentarer

Trine Dyrholm forfører 17-årig stedsøn i "Dronningen"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen