Troldkvinden Zatanna får sin egen DC-film

Det bliver første gang, at DC-heltinden kan opleves i en live-action-spillefilm.

Knap har røgen fra "Zack Snyder's Justice League" og "Wonder Woman 1984" lagt sig, før der igen er spændende nyt fra DC's kulørte superhelteunivers. 

Det er nemlig kommet frem, at Warner Bros. har en DCEU-spillefilm om troldkvinden Zatanna i støbeskeen - med en særdeles interessant manuskriptforfatter om bord.

Drejebogen er nemlig lagt i hænderne på den spillefilmsdebuterende og Oscar-nominerede "Promising Young Woman"-instruktør Emerald Fennell, og filmen bliver produceret i et samarbejde mellem J. J. Abrams' Bad Robot Productions, Warner Bros. og DC Films.

Læs også: Officielt: J.J. Abrams producerer ny "Superman"-film

Zatanna-karakteren har tidligere optrådt i animationsserier som "Batman: The Animated Series", "Young Justice" og "DC Super Hero Girls", ligesom hun også er dukket op i tegnefilmene "Justice League Dark" og "Justice League Dark: Apokolips War".

Troldkvinden med de overnaturlige kræfter deltog desuden i løjerne i "Superman"-tv-serien "Smallville", hvor hun blev portrætteret af canadiske Serinda Swan.

I skrivende stund er det ikke blevet offentliggjort, hvem der skal spille Zatanna i det nye filmprojekt, og det vides heller ikke præcis, hvornår filmen lander i biograferne.

Kommentarer

Troldkvinden Zatanna får sin egen DC-film

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen