"Troldspejlet" skifter kanal og skal være mere for voksne

Det legendariske program med Jakob Stegelmann i front skifter også navn.

I 30 år har "Troldpejlet" på DR været et populært fristed for nørder med hang til film, bøger, fantasy og computerspil – med altid veloplagte Jakob Stegelmann som vært og ambassadør for alverdens populærkultur.

Nu skifter programmet imidlertid snart fra børnekanalen DR Ultra til DR 2 i erkendelse af, at "Troldspejlet" ikke har samme antal børneseere som tidligere. Samtidig er de trofaste fans, der har fulgt udsendelserne siden starten, gået hen og blevet voksne, hvorfor det giver god mening at skifte til den mere voksne DR 2.

Se også: Moovy TV: Pilou, puns, Stegelmann og spøgelser - Moovy TV til galla på "Ghost in the Shell"!

Fremover hedder det nye programformat "Troldspejlet & Co.", og det kommer til at gå mere i dybden end tidligere, samtidig med at der inviteres gæster og publikum indenfor i studiet. Derudover giver skiftet til DR 2 anledning til, at udsendelserne kan beskæftige sig med film i gyser- og horrorgenren.

Heldigvis beholder "Troldspejlet & Co." sin gode, gamle kendingsmelodi med temaet fra "Gremlins".

I videoen herunder kan du se Moovy TV's Johan Albrechtsen hygge med Jakob Stegelman – og bliv hængende til efter rulleteksterne, hvor Stegelmann sågar læser Johans "psykotiske" (og hidtil ubesvarede) fanbrev til Stegelmann fra 1996 højt!

Kommentarer

"Troldspejlet" skifter kanal og skal være mere for voksne

 • ★★★0

  Hil Jakob Stegelmann 

  Wayne29-08-19 13:29

 • 0

  Sad klistret til Troldspejlet i gode gamle dage. Heldigvis skiftes Stegelmann ikke ud, han er indbegrebet af dette program :) 

  Ronni Pedersen29-08-19 22:20

 • ★★0

  Så glæder jeg mig til at se introen, når de henvender sig til voksne, må introen da også være lavet lidt nostalgisk.

  MOVIE100029-08-19 22:24

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen