Tv-serie om Robert Langdon fra "Da Vinci-mysteriet" er på vej

Serien tager udgangspunkt i Dan Browns tredje bog om Langdon: "Det forsvundne tegn".

De tre spillefilm om Langdon – "Da Vinci-mysteriet", "Engle & dæmoner" og "Inferno" – har tilsammen indtjent knap 1,5 mia. dollars på verdensplan, så det er intet under, at Langdon stadig er et varmt emne i den amerikanske film- og tv-branche.

Se også: Se Sidse Babett Knudsen over for Tom Hanks i Dan Browns "Inferno"

Men fordi "Inferno" ikke klarede sig lige så godt som forgængerne, er det heller ikke nogen overraskelse, at Langdon nu forlader det hvide lærred til fordel for flimmerkassen.

NBC producerer nu serien "Langdon", der er baseret på Browns bestseller "Det forsvundne symbol" (originaltitel: "The Lost Symbol") fra 2009.

Seriens hovedansvarlige producer/forfatter er Daniel Cerone ("Constantine"), mens Ron Howard ("Solo: A Star Wars Story"), der instruerede de tre Langdon-spillefilm, også er med om bord via sit selskab Imagine Entertainment.

Ingen Tom Hanks denne gang

Tom Hanks vender dog ikke tilbage som Langdon foran kameraet, idet serien vil fungere som en prequel til filmene og berette om Langdons yngre år, hvor CIA hyrer ham til at afdække en stor sammensværgelse, efter at Harvard-professorens mentor er blevet kidnappet.

Og nu er det altså snart kun Browns femte bog om Langdon, "Origin", der ikke er blevet omdannet til levende billeder. Det vides endnu ikke, hvornår "Langdon" får tv-premiere.

Kommentarer

Tv-serie om Robert Langdon fra "Da Vinci-mysteriet" er på vej

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen