Udforsk galaksen i ny stjerneflot trailer til videospillet "Star Wars Outlaws"

Snart kan "Star Wars"-fans frit boltre sig i George Lucas' storslåede univers.

Vi har tidligere rapporteret om Massive Entertainment og Lucasfilm Games' kommende open world-videospil, "Star Wars Outlaws".

Nu har vi så fået et nyt smugkig på det spændende projekt via nedenstående trailer. 

Se også: Ny filmisk trailer til videospillet "Indiana Jones and the Great Circle"

"Star Wars Outlaws" finder sted mellem begivenhederne i "Star Wars"-filmene "The Empire Strikes Back" og "Return of the Jedi".

Som spiller indtager man rollen som den kløgtige slyngel Kay Vess fra den galaktiske underverden. Hun er i følgeskab med sin lodne følgesvend, Nix, på evig flugt fra Imperiets tropper og alskens skumle dusørjægere, da hun  får sit livs chance for at opnå et liv i frihed. Det indebærer dog, at Vess må påtage sig en yderst dristig og livsfarlig mission...

Som det fremgår af traileren, bliver der rig mulighed for at udforske galaksens eksotiske planeter på kryds og tværs – heriblandt ørkenplaneten Tatooine, der jo som bekendt huser selveste Jabba the Hutt og hans ikoniske palads.

"Star Wars Outlaws" udkommer til PlayStation 5, Xbox Series X/S og pc den 30. august. Se den omtalte trailer her:

Kommentarer

Udforsk galaksen i ny stjerneflot trailer til videospillet "Star Wars Outlaws"

 • ★★★★★0

  Jeg håber det blir godt, setuppet er meget tiltalende, og demo’en virkede da ganske intressant, men må vente at se til det færdige spil.

  Elwood12-06-24 10:00

 • 0

  Udforsk den samme planet igen og igen, og i samme tidsperiode. Findes der virkelig ikke andre og mere interessante planeter end Tatooine? Der burde faktisk være flere is planeter end sandplaneter. De havde en gylden mulighed for at gå tilbage til the High Republic æraen. Men det eneste interessante foregår i løbet af de samme 20-30 år, hvor man konstant render ind i de samme 5 personer.

  /rant over

  Jeg skal dog spille spillet når det udkommer.

  Johnny4212-06-24 19:23

 • ★★★★★1

  Nu har man jo ikke set hele spillet endnu, det her kan jo blot være en lille del af verden de viser, nostalgi sælger fortsat er vel tanken og især i en kort demo gennemgang, og jeg synes i det mindste det er forfriskende det ikke er en lyssværd svingende helt den her gang, hvis så de kan gøre hele det her honor system intressant og det gir en reel forskel så kunne det blive sjovt at lege med. 

  Og når det er smugling æra’en så kommer man ikke uden om Jabba The Pizza Hut har en stor rolle. Det handler også tit om hvordan forskellige devs vælger at skildre en verden, det kan tit være lige så stor forandring.

  Behind closed door demo gav også andre miljøer de viste frem. Men vi må jo blot vente og se.

  Elwood13-06-24 08:48

 • ★★★★★★0

  ..Nu ødelagde du lige min lyst til pizza...

  davenport13-06-24 09:06

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen