Udvidet persongalleri til "Zack Snyder's Justice League" afsløret

Zack Snyder sparer ikke på kræfterne med hele fem nye tilføjelser.

Selvom det først er til næste år, at Zack Snyder udsender sit udvidede cut af "Justice League" fra 2017, skal agurketiden jo udnyttes. Tidligere på ugen blev det annonceret, at superskurken Darkseid får en rolle i det kommende superheltebrag, men nu er fem andre karakterer trukket frem i rampelyset. Det vil sige indtil videre i alt fem nye tilføjelser.

Udover Darkseid er Martian Manhunter den nok mest markante tilføjelse som én af stifterne af Justice League-superheltegruppen. Snyder har selv afsløret, at General Swanwick fra "Man of Steel" og "Batman v Superman: Dawn of Justice" viser sig at være superhelten, men figuren vil ikke få en markant rolle i den kommende film.

En række mindre biroller, der skal underbygge baggrundshistorierne for Justice League-medlemmerne, bliver der også plads til. Iris West har en lille, men ikke overflødig rolle i personudviklingen af The Flash, mens forskeren Ryan Choi vil dukke op i S.T.A.R.-laboratoriet, hvor han arbejder med nanoteknologi i samarbejde med Victor Stones/Cyborgs far. Også Cyborgs mor, Elinore Stone, skulle optræde i en mindre rolle.

Green Lantern-korpset var repræsenteret i "Justice League" fra 2017, så er derfor ikke en spritny tilføjelse. Dog skulle endnu flere scener med dem være på vej.

Præcis hvornår "Zack Snyder's Justice League" får premiere på streamingtjenesten HBO Max til næste år er endnu ikke annonceret.

Kommentarer

Udvidet persongalleri til "Zack Snyder's Justice League" afsløret

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen