Ugens premierefilm

Hele seks dugfriske anmeldelser af ugens premierefilm er klar til de gæve biografgængere. Der er alt fra tåkrummende dansk komedie til fransk thriller. Spørgsmålet er naturligvis: Hvilke skal du se - og hvilke skal du undgå for enhver pris?

Læs mere om ugens premierefilm her:

"Klovn Forever": "Det ville være synd at sige, at 'Klovn Forever' viser nye sider af Casper og Frank. I hvert fald hvis vi ser bort fra synet af Caspers stive lem."

"Dope": "'Dope' forsøger formentlig at fremprovokere en diskussion om dikotomien mellem sociale forventninger og retten til at være, hvem man vil – uanset race. Det seriøse emne drukner dog i muntre, popkulturelle referencer og spøjse figurer."

"The Gift": "Hvordan kan det så være, at 'The Gift', trods de mange klichéer, alligevel er anbefalelsesværdig? Svaret er sådan set enkelt: Godt håndværk."

"Den franske forbindelse": "'Den franske forbindelse' er en gedigent fortalt film, omend den ikke bringer noget nyt til hverken gangster- eller thrillergenren. Det ændrer dog ikke ved, at frontfiguren yder en blændende skuespilpræstation, som i sig selv er nok til at gå ind og se den."

"Corn Island": "Tidens foranderlige tand er ikke til at komme uden om, hvor banalt det end kan lyde. 'Corn Island' ophæver imidlertid banaliteten i mødet mellem hverdagslig realisme og livsvisdom, hvilket skaber en hypnotisk tilstand af sindig poesi."

"Kajaki": "Det er fuldstændigt umuligt ikke at lade sig rive med af den neglebidende intensitet i 'Kajaki', vel at mærke uden at der bliver affyret skud i kampens egentlige hede - i det tætpakkede minefelt."

Se alle ugens nye film her.

Kommentarer

Ugens premierefilm

 • 3

  Sateme rart at se alle disse anmeldelser! Den eneste grund jeg kan se til, at Moovy skulle fejle i forhold til andre sites med dårligere håndværk og anmeldere skulle være manglende aktivitet i forhold til konkurrenterne - så det er lækkert at se det her!

  moulder66624-09-15 10:46

 • ★★★0

  Tak! We aim to please. :)

  Dolphinfriendly24-09-15 15:29

 • ★★★0

  Tak! We aim to please. :)

  Dolphinfriendly24-09-15 15:29

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen