Uma Thurman slutter sig til Lars von Triers seriemorderfilm

Zentropa kan i dag offentliggøre flere medvirkende i Lars von Triers "The House that Jack Built". Uma Thurman og Siobhan Fallon Hogan slutter sig til Riley Keough og Sofie Gråbøl i rækken af uheldige kvinder, der møder seriemorderen Jack, som bliver spillet af Matt Dillon. Bruno Ganz medvirker også i filmen i rollen som Verge.

Både Uma Thurman og Siobhan Fallon Hogan har tidligere arbejdet med Lars von Trier – Thurman som den markante Mrs. H i "Nymphomaic", mens Siobhan Fallon Hogan medvirkede i Triers anmelderroste og prisvindende film "Dancer in the Dark" og "Dogville".

Zentropa-producer Louise Vesth siger i en pressemeddelelse: "Med disse to fantastiske skuespillerinder er hovedcastet nu på plads, og vi er klar til at begynde at indspille – og dræbe..."

Rottekongen

Under Berlinalen offentliggjorde von Trier et billede af sig selv med en filmisk reference og fulgte det op med en drillende bemærkning i avisen The Guardian: "'The House That Jack Built' hylder tanken om, at livet er ondt og åndsforladt, hvilket desværre bekræftes af den nylige fremkomst af Homo trumpus – rottekongen."

"The House that Jack Built" følger den højt intelligente Jack over en periode på 12 år og introducerer de mord, der er definerende for Jacks udvikling som seriemorder. Vi oplever historien gennem Jack, mens han postulerer, at hvert et mord, han begår, er et kunstværk i sig selv. Selvom politiet langsomt nærmer sig Jack, løber han større og større risici i jagten på at skabe det ultimative kunstværk.

Kommentarer

Uma Thurman slutter sig til Lars von Triers seriemorderfilm

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen