"Uncharted"-filmatisering udskudt på ubestemt tid

Filmatiseringen af Naughty Dogs succesfulde spilserie "Uncharted" har længe været undervejs. Og vi skal åbenbart vente et godt stykke tid endnu, for Sony har netop fjernet filmen fra deres udgivelseskalender.

Det var ellers oprindeligt meningen, at "Uncharted" skulle udkomme 30. juni næste år. I juli blev Joe Carnahan ("Smokin' Aces", "The A-Team") hyret til at skrive manuskriptet, og Carnahan afslørede forleden på sin Twitter-profil, at han var stærkt tilfreds med den åbningsscene til filmen, han havde skrevet.

Carnahan har dog for travlt med den tredje "Bad Boys"-film til selv at instruere "Uncharted", og man kan forestille sig, at Sony har udskudt filmen for netop at give Carnahan mulighed for selv at instruere.

For flere år siden var den Oscar-nominerede David O. Russell tilknyttet projektet, og der huserede rygter om, at Mark Wahlberg ville få rollen som spillets Indiana Jones-agtige eventyrer, Nathan Drake. D'herrer er dog ikke længere tilknyttet projektet.

Kommentarer

"Uncharted"-filmatisering udskudt på ubestemt tid

 • ★★★★0

  De vil virkelig gerne ha at man kan forbinde noget skidt med den serie, for dælen drop det nu blot, og spil spillene i stedet for :)

  Og vent heller på det kommende Story DLC, vi forhåbentlig får noget og vide om senere i år.

  Elwood 5-09-16 14:25

 • ★★★★★1

  Sådan har jeg det også, Kenneth! :-) Jeg kan virkelig godt lide Carnahan, men når nu spillene i forvejen er så vanvittigt cinematiske og rummer action, som Hollywood næppe kan hamle op med...

  The Insider 5-09-16 14:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen