Universal lurer på endnu en "Fast & Furious"-spin-off

Muskelbundterne "Hobbs & Shaw" får deres egen film i år, og nu kan der være mere på vej.

"Fast & Furious"-franchisen må siges at være en af de største succeser hos Universal Studios disse år, og derfor er det selvfølgelig forståeligt, at filmselskabet forsøger at holde liv i fortællingerne om de fartglade actionmænd og -kvinder. Med nyeste skud på stammen bliver det såmænd med ekstra tryk på sidstnævnte.

Hovedrolleindehaver Vin Diesel har således præsenteret det hold af forfattere, der er blevet hyret til at kreere en helt ny film, som vil tage udgangspunkt i filmseriens kvindelige karakterer.

Trioen består af Nicole Perlman, der har været med til at skrive Marvels "Guardians of the Galaxy" og "Captain Marvel", Lindsey Beer, som er en af ordsmedene bag Doug Limans kommende sci-fi-eventyr "Chaos Walking", samt "Tomb Raider"-manusforfatteren Geneva Robertson-Dworet.

De tre forfattere skal levere en spin-off-film, der foregår i det vanvittige "Fast & Furious"-univers, som senest bragte os "Fast & Furious 8" i 2017. Der har dog også været snak om både en niende og en tiende film i rækken, ligesom det forlyder, at instruktør Justin Lin – som tidligere har begået flere af hitfilmene i serien – skulle vende tilbage for at styre tøjlerne på nieren.

Indeværende kalenderår bringer os desuden allerede den første spin-off-film inspireret af de lynhurtige actionfortællinger, idet "Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw" lander i biograferne 1. august. Den film har dog ikke Vin Diesel på rollelisten, men kredser i stedet om det umage makkerpar Hobbs og Shaw, der spilles af Dwayne Johnson og Jason Statham.

Kommentarer

Universal lurer på endnu en "Fast & Furious"-spin-off

 • 0

  Feminine & Furious?

  Furious & Female?

  ...og Ro PÅ, Moovy!

  Jeg venter stadig på: Imperator Furiosa! Men hun(?) får åbenbart ikke en film lige p.t. :-(

  Gasivodo27-01-19 04:36

 • ★★0

  Det kan muligvis blive den første Fast & Furious film, hvor der ikke er skaldede mænd med :O

  MOVIE100027-01-19 11:54

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen