Uwe Boll truer med at sagsøge "røvhullerne" bag den kommende monsterfilm "Rampage" med Dwayne Johnson

Den famøse instruktør bag nogle af filmhistoriens mest udskældte film er klar til at gå i krig med Hollywood.

Tyske Boll har instrueret adskillige spilfilmatiseringer – deriblandt "Alone in the Dark", "Postal" og "BloodRayne". Fælles for dem alle er, at de er blevet nedsablet af både kritikere og fans.

Men nu er Boll i humør til selv at gå i offensiven, og han har set sig sur på en anden spilfilmatisering: den kommende "Rampage" med Dwayne Johnson.

Boll er åbenbart fortørnet over, at filmen har samme navn som instruktørens actionfilm "Rampage" fra 2009, som tyskeren også har lavet to fortsættelser til: "Capital Punishment" (2014) og "Rampage: President Down" (2016).

Efter premieren på sidstnævnte valgte Boll i øvrigt at indstille karrieren som instruktør.

"FUCK DEN NYE 'RAMPAGE'-FILM"

Boll er åbenbart ikke klar over (eller ligeglad med?), at den nye "Rampage"-film er baseret på arkadespillet af samme navn, som oprindeligt udkom helt tilbage i 1986 – altså hele 23 år før Bolls "Rampage".

Derudover har Bolls film intet at gøre med det gamle arkadespil. Hvor den kommende Warner Bros.-film handler om tre kæmpemonstre, der går amok, så handler Bolls film om en krigerisk seriemorder.

Men ifølge Bolls egen hjemmeside, så mener filmmageren altså, at hans tre "Rampage"-film er voldsomt populære (og angiveligt har klaret sig virkelig godt på dvd og Netflix), og at Warner Bros. tydeligvis forsøger at lukrere på, at deres storfilm har samme navn som Bolls "kultfilm".

På twitter er Boll gået helt amok. I ét opslag skriver han (og omtaler tilmed sig selv i tredje person): "Fuck den nye 'Rampage'-film. Uwe Boll vil sagsøge røvhullerne hos Warner Bros. Jeg mener det. Jeg opdaterer jer snart."

I et andet opslag brokker Boll sig over, at Warner Bros. har brugt samme font på deres "Rampage"-plakat, som han brugte på sin "Rampage: President Down"-plakat. Tjek billedet herunder og se, om du er enig.

"RAMPAGE" = "JUMANJI 2"?

I en længere smøre på sin egen hjemmeside uddyber Boll sit belæg for at sagsøge Warner Bros. – og igen virker han totalt uvidende om det oprindelige, 32 år gamle "Rampage"-arkadespil:

"Det, at de store filmselskaber bruger kendte brands og ideer fra franchises som min 'Rampage'-serie, er unfair, men typisk. Den nye 'Rampage'-film kommer til at svække mit brand og den indtægt, jeg kan generere med fremtidige 'Rampage'-film.

"Det forvirrer også publikum! Jeg vil have, at Warner Bros. ændrer filmens titel, især fordi den nye film har intet at gøre med 'Rampage', men nærmere ligner 'Jumanji 2', og den er en af de der typiske, forfrøvlede feelgood-film, som filmselskaberne bruger til at hjernevaske Amerika!"

Den 12. april har "Rampage" dansk biografpremiere. Altså den med Johnson og kæmpemonstrene...

Kommentarer

Uwe Boll truer med at sagsøge "røvhullerne" bag den kommende monsterfilm "Rampage" med Dwayne Johnson

 • ★★★1

  Så skulle han lige have sit opmærksomhedsskud :)

  Men lidt sjovt at de har brugt en font, der ligger så tæt på. Man skulle næsten tro de prøvede at tirre gorillaen...

  gi-jones 1-04-18 10:08

 • ★★1

  Først stjal PTA og Phantom Thread, nu dette!! Stakkels Uwe. Sgu også en falliterklæring af Hollywood at prøve at ridde på succesen af en indie-darling. 

  Mikkel Abel 1-04-18 10:13

 • ★★★1

  Det er sgu underholdene at læse hans twitter.

  "My Rampage films are sold in 120 Countries. They were on Netflix, Showtime, etc MILLIONS saw them. Yet few seem to really know about them so that not why it matters, it wrong that Hollywood comes in with it's shitty film of the week to eclipse a series comprised of actual meaning"

  "It confuses the moviegoer and damages my ip. You not a judge so I suggest you fuck off with your pearls of wisdom"

  MOVIE1000 1-04-18 10:27

 • ★★★★1

  Held og lykke Uwe. Han kommer dog nok ikke langt med det, da der ikke kan tages copywright på titler. Hvis det var tilfældet var vi nok også løbet tør for titler for længst :)

  Kruse 1-04-18 10:32

 • ★★★★★2

  Ikke nødvendigvis dumt af ham at lave ballade over dette. Det skaber sikkert noget nysgerrighed om hans film. 

  Lars! 1-04-18 10:39

 • 0

  Han er ikke andet end en dobbeltmoralsk røv.

  Den her film udkom før hans.

  www.imdb.com/title/tt0095958/

  Givet er der 22 år mellem hans og denne, mens der kun er 9 år mellem hans og den nye her - Men så igen. Det er set før med mindre år imellem, uden ballade imellem dem.

  h0iby 3-04-18 23:33

 • 0

  Jeg troede egentlig detta var en aprilsnar, men bliver helt i tvivl nu.

  Whispering Horse16-04-18 18:49

 • ★★★★0

  Jeg troede egentlig detta var en aprilsnar, men bliver helt i tvivl nu.

  Kilden er i hvert fald fra 23. marts :)

  chandler7516-04-18 20:39

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen