Vender Ewan McGregor tilbage til rollen som Obi-Wan Kenobi?

Ifølge rygter har Ewan McGregor sagt ja til at genoptage rollen som jedi-mesteren i kommende serie på Disney+.

Når streamingtjenesten Disney+ går i luften i slutningen af i år, så vil der være rigeligt guf for Star Wars-fans. I hvert fald tyder det nu på, at endnu en serie i franchisen er undervejs. Denne gang med fokus på en af universets mest kendte og elskede karakterer, nemlig Obi-Wan Kenobi.

Ifølge kilder er Disney og Ewan McGregor i gang med at forhandle rollen på plads, så der er endnu ikke meldt noget ud fra officiel side. McGregor har som bekendt allerede spillet rollen tidligere i de tre Star Wars-prequels, hvor han indtog rollen som den unge Kenobi. Ligeledes har det tidligere været fremme, at McGregor skulle vende tilbage til rollen i en Obi-Wan-film – et projekt, der dog blev sløjfet grundet den mindre succesfulde "Solo: A Star Wars Story". 

Se også: "Star Wars: The Rise of Skywalker" introducerer Sith-trooperen

Hvis serien bliver en realitet, vil det – indtil videre – være den tredje ikke-animerede Star Wars-serie, der lander på Disney+. Indtil videre er både serien "The Mandalorien" samt en endnu ikke navngivet serie om Cassian Andor – kendt fra "Rogue One: A Star Wars Story" – blevet offentliggjort.

Disney+ går i luften i USA 12. november 2019. 

Kommentarer

Vender Ewan McGregor tilbage til rollen som Obi-Wan Kenobi?

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen