"Victor Frankenstein" bliver ikke som bogen

Efterhånden har mange forsøgt at lave en film om videnskabsmanden og det monster, han skaber af kropsdele, men den kommende film "Victor Frankenstein" kommer ikke til at fokusere på monsteret, men på Victor Frankenstein selv, som vil blive spillet af James McAvoy. Historien fortælles af hans hjælper Igor, som spilles af Daniel Radcliffe. 

Instruktør Paul McGuigan kan fortælle: "Frankenstein har altid været den her gale videnskabsmand med pudsigt hår - og det har været dét. Han har ikke rigtig haft en baggrundshistorie. Så det er, hvad vi giver ham - en baggrundshistorie, som vi selv har fundet på. Så der er ikke meget ærbødighed overfor bogen. Jeg tror, at folk nogle gange har været over-ærbødige overfor den. Jeg ved ikke, om du har læst den, men den er kedelig som spildevand, mand. Som jeg plejer at sige: 'Hvis du elsker bogen, så vil du hade filmen.'"

Til forskel fra bogen vil filmen byde på komik, action og endda kropsvæsker. Radcliffe fortæller: "En af de mest kvalmende scener i filmen bliver nok en scene, hvor jeg går fra at være krumrygget til ikke at være det længere. Det involverer... jeg vil helst ikke sige det, det er alt for ulækkert. Jeg kommer bare til at spolere det.'"

Filmen får dansk premiere 7. januar.

Kommentarer

"Victor Frankenstein" bliver ikke som bogen

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen