Vidunderbarnet fra "Room" tager kampen op imod Predator

Den blot 8-årige Jacob Tremblay nåede ind til mange folks hjerter med sin præstation som den indespærrede dreng i "Room", der gik i de danske biografer sidste år. Tremblay har siden rundet de 10 år og derfor skal modstanden være større end psykotiske kidnappere.

Det bliver den formentlig med instruktør Shane Blacks meget imødesete "The Predator"-reboot, hvor Tremblay netop er blevet tilføjet som en del af holdet af mennesker, der skal give sig i kast med universets nok skrappeste jægere.

I "The Predator" skal Jacob Tremblay spille søn til Boyd Hoolbrooks hovedperson. Man ved endnu kun, at Hoolbrook er en tidligere marinesoldat, der lærer predators eksistens at kende, uden at nogen vil høre på ham.

Foruden Boyd Hoolbrook og Jacob Tremblay har Shane Black med Sterling K. Brown, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes og Olivia Munn et spændende og spraglet hold af skuespillere til sin rådighed.

"The Predator" forventes at påbegynde optagelser allerede i næste måned, og producenten Fox har planlagt, at filmen får premiere i februar 2018.

Kommentarer

Vidunderbarnet fra "Room" tager kampen op imod Predator

  • ★★★★0

    ..glæder mig til den dag, en revisor opdager en PREDATOR og ender med et overskud i regionen!?

    OnTOP: Sålænge det IKKE er a la: After Earth(2013).. er jeg med ;-) 

    EDIT:

    "FOX har planlagt" Allerede dér, begynder rystelserne..

    Gasivodo27-01-17 06:50

  • ★★★★★★0

    There's a predator in the room!

    T. Nielsen27-01-17 06:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen