Viiiild ucensureret trailer til Marvel-filmen "Deadpool"!

"You're probably thinking: 'this is a superhero movie but that guy in the suit just turned that other guy into a fucking kebab!"

For at fejre den søde juletid har Marvel udsendt en vild, ucensureret og blodig trailer til deres nyeste skud på superheltefilmatisering-stammen, "Deadpool".

Filmen følger Marvels ukonventionelle og kække antihelt, Deadpool, der første gang kunne ses i "X-Men Origins: Wolverine". Han har nu fået sin egen film, der fortæller oprindelseshistorien om den tidligere Special Forces-soldat Wade Wilson (Ryan Reynolds), som efter at være blevet udsat for et eksperiment, der efterlader ham med helbredende kræfter, bliver til Deadpool. Bevæbnet med sine nye evner og sort humor jager Deadpool den mand, der var tæt på at ødelægge hans liv.

"Deadpool" kan ses i biograferne 11. februar. Se den nye trailer herunder.

Kommentarer

Viiiild ucensureret trailer til Marvel-filmen "Deadpool"!

  • 1

    Jeg synes måske det er værd at pointere at selvom Deadpool godt nok er baseret på Marvel-tegneserier, er filmen mere en 20th Century Fox-produktion fremfor en Marvel-produktion.

    Fox har også smidt den danske version af traileren op på deres danske YouTube-side, her er link til de interesserede: https://www.youtube.com/watch?v=diJz5VCfXUA

    Laser25-12-15 18:55

  • ★★★★★1

    Deres 12 days of deadpool der ledte op til det her var ganske munter, ku godt li scriptsiden med deadpool's egen kommentar.

    Deadpool script

    Og ja traileren lover satme godt, den har humor'en og Ryan Reynolds ikke nok med han er fan af karakteren ser også ud til og fange essensen af Karakteren.

    Kan se de også har ændret lidt af dialogen, "don't leave me alone with" her siger han et andet navn end fra den første trailer.

    Elwood25-12-15 18:56

  • ★★★1

    Uanset hvor glad jeg er for en Deadpool-film, så er jeg rigtigt godt gammeldags irriteret over, at det ikke er en MCU-film :/

    HonoDelLoce25-12-15 19:03

  • ★★★★★0

    Når det er baseret på en Marvel-tegneserie, så er det vel en Marvel-film. Det ser desuden ud til, at de kan udforske genren lidt og gøre nogle ting lidt anderledes, netop fordi det ikke er en del af MCU. Om det så resulterer i en bedre film, er jo ikke til at vide. 

    Lars!25-12-15 19:26

  • ★★★★0

    HonoDelLoce: Nu er jeg ikke så meget inde i det, men er det ikke, fordi den er mere tilknyttet X-Men-universet?

    chandler7525-12-15 19:30

  • ★★★0

    Det kan godt ske. Men ville stadig gerne se ham i MCU ;-)

    HonoDelLoce25-12-15 20:13

  • ★★★★★★0

    Jo, Deadpool er knyttet til X-Men. Serien er meget tæt knyttet til Wolverines historie, da Deadpool var med i Weapon X-projektet.

    Jeg tror desuden at det ville være svært at få Deadpool til at passe ind i MCU på en bare nogenlunde fornuftig måde.

    Zero Cool25-12-15 20:49

  • ★★★0

    Kan ikke se det store problem i det? Hvis de mener, de har løst at få smidt Guardians of the Galaxy ind i en cocktail, der virker, så tror jeg også godt liiiiige, de kunne klare Deadpool (åh ha, hvor ville jeg gerne se ham og Tony Stark i en badmouth-standoff!

    HonoDelLoce25-12-15 21:06

  • ★★★★★★2

    En R-rated figur i et PG-13-univers? Jeg kan se pænt mange problemer i det. :)

    Zero Cool25-12-15 21:23

  • ★★★★★0

    Jose Canseco, har lige været nødt til og svare på spørgsmål fra en ven omkring denne ændring, mit gæt er de blot prøver lidt forskelligt med hensyn til den joke, det som var Less angry Rosie O'Donell før, måske fordi folk ikke rigtig huske hende så godt.

    Elwood26-12-15 00:53

  • ★★★★★★0

    Og lige for at tilføje lidt til ovenstående.

    Selvfølgelig kan Deadpool blive PG-13, hvilket så i praksis vil gøre ham til en Spider-Man med sværd og lidt mere attitude (jeg er ikke fan af det meste af Liefelds arbejde, herunder Deadpool).

    For at give figuren en mulighed for at udfolde sig som de fleste fans forventer, bliver man nødt til gå R-rated og det vil clashe ret meget med MCU. Alternativet kunne selvfølgelig være at lave en Netflix-serie, men i modsætning til Daredevil, Jessica Jones og hvem der ellers dukker op der, synes jeg ikke helt, at der er kød nok på Deadpool til at gøre det.

    Dermed ikke sagt, at jeg ikke ville se en Deadpool fra Marvel, jeg tror bare ikke at de ville bruge figuren overhovedet, selvom de havde muligheden.

    Zero Cool26-12-15 00:56

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen