Vil du være Deadpools ven nr. 2 på Twitter?

Reklamefolkene bag "Deadpool 2" tager imod forslag til nye Twitter-venner.

Den første "Deadpool"-film var en bragende succes – ikke mindst takket være et meget kreativt hold på marketing-fronten. Forventningerne til efterfølgeren – indtil videre bare kaldet "Deadpool 2" – er enorme, og de fik endnu et nøk opad i sidste uge, da den nye trailer fik premiere.

Nu er de smarte reklamefolk i gang igen og sætter fokus på de sociale medier. På den officielle Deadpool Movie Twitter-konto har de bedt om forslag til, hvem Wade Wilson skal følge på Twitter næste gang. Indtil videre følger han kun én konto, nemlig Hello Kitty, hvis motto er: "Du kan aldrig have for mange venner."

Som ventet er det væltet ind med forslag fra personer, der argumenterer for, hvorfor lige de skal være ven med Deadpool på Twitter. Deadpool er begejstret for tv-serien "The Golden Girls" – kaldet "Pantertanter" på dansk tv – og derfor har flere foreslået, at Betty White er det oplagte valg til Deadpools nye ven. Hugh Jackman, Iron Man og Spider-Man er også blevet nomineret.

Det bliver interessant at se, om det rent faktisk bliver en af Deadpools dedikerede fans, der bliver hans næste Twitter-ven, eller om den alternative superhelt vælger anderledes. Under alle omstændigheder er det et underholdende tiltag, der endnu en gang viser, at "Deadpool"-filmene er et frisk pust i bunken af Marvel-film.

Kommentarer

Vil du være Deadpools ven nr. 2 på Twitter?

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen