Vin Diesel trygler Dwayne Johnson om at vende tilbage i "Fast & Furious 10"

Men er Johnson mon stadig for furious til at ryge fredspibe?

Som vi rapporterede tilbage i juli, så er superstjernen Dwayne 'The Rock' Johnson efter eget udsagn færdig med "Fast & Furious"-franchisen.

Årsagen er efter alt at dømme en mangeårig konflikt mellem Johnson og hans kollega foran kameraet, Vin Diesel, som har "Fast & Furious"-franchisens helt store hovedrolle, Dominic 'Dom' Toretto, og også producerer filmene om de lynhurtige biler og deres charmerende chauffører.

"Held og lykke med 'Fast 10' og 'Fast 11' og alle de andre 'Fast & Furious'-film, som de laver, og som alle bliver uden mig," fastslog Johnson tilbage i juli, men nu forsøger Diesel (endnu en gang) at begrave stridsøksen mellem de to muskuløse mænd.

I et længere opslag på sin Instagram-profil skriver Diesel bl.a.: "Min lillebror Dwayne... tiden er inde. Verden venter på 'Fast 10'. Som du ved, så kalder mine børn dig for 'onkel Dwayne' i mit hus. Hver jul sender I hilsner til hinanden. Men tiden er inde. Eftermælet skal skrives."

Læs også: "Fast & Furious 10" har fået en premieredato

I den storladne smøre refererer Diesel også til "Pablo", som er skuespillerens øgenavn til den afdøde Paul Walker, der døde, mens "Fast & Furious 7"-optagelserne stod på:

"Jeg fortalte dig for flere år siden, at jeg ville opfylde mit løfte til Pablo. Jeg sværgede, at vi ville skabe den bedst mulige afrunding i form af 'Fast 10'! Det her er kærligt ment: Du er nødt til at medvirke. Du har en vigtig rolle. Hobbs kan ikke blive spillet af nogen anden."

Selvom Diesel antyder, at "Fast & Furious 10" bliver sagaens sidste kapitel, så har vi længe vidst, at instruktøren Justin Lin ("Star Trek Beyond") skyder "Fast & Furious 10" og "Fast & Furious 11" samtidigt.

Nu må vi se, om Johnson gider at samarbejde med Diesel igen. Der hersker dog ingen tvivl om, at d'herrer har abnormt store egoer, så måske vil det gå Johnson på, at Diesel ikke undskylder for sin tidligere opførsel, og at han refererer til Johnson som "lillebror"...

Den danske skuespiller Thue Ersted Rasmussen nød til gengæld sit samarbejde med Diesel i "Fast & Furious 9". Det kan I høre mere om i Moovy TV's interview med danskeren herunder:

Kommentarer

Vin Diesel trygler Dwayne Johnson om at vende tilbage i "Fast & Furious 10"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen