Warner Bros. arbejder på "Man of Steel 2"

Zack Snyders "Man of Steel" fra 2013 var startskuddet på det såkaldte filmunivers DC Extended Universe (DCEU), og der har tidligere været rygter om en "Man of Steel"-fortsættelse.

"Mad Max: Fury Road"-instruktøren George Miller var på et tidspunkt på tale som instruktør, men siden har der dog intet nyt været at rapportere. Nu forlyder det dog, at studiet nu aktivt går videre med projektet.

Superman har senest optrådt i "Batman v Superman: Dawn of Justice" med Henry Cavill i rollen, men karakteren har fået hug for ikke at have nok karakterudvikling samt for at være en mere mørk og deprimerende Superman. Det tyder på, at Warner Bros. ønsker at råde bod på dette, og måske får vi en lysere og mere håbefuld Superman at se på det store lærred.

Der er ingen information om, hvornår denne fortsættelse vil få premiere, men man kunne forestille sig, at det ikke vil ske før efter udgivelsen af den kommende "Justice League" og den planlagte solofilm med Ben Afflecks Batman.

Kommentarer

Warner Bros. arbejder på "Man of Steel 2"

  • 0

    Ja tak, min krop er klar. Synes at MoS var mega fed, så er selvfølgelig med på en 2'er.

    Kyllingebenet 9-08-16 11:57

  • ★★★★★★0

    Synd de ikke kan skifte Cavill ud. Han har karisma som en skaldet død vandrotte. Det ændrer en lysere tone og et forsøg på en mere charmerende Superman jo ikke på.

    T. Nielsen 9-08-16 12:13

  • ★★★★★0

    Der skal mere til. 

    Lars! 9-08-16 12:16

  • ★★★0

    Sjovt, for jeg synes han var helt rigtig. Jeg kan rigtigt godt lide MoS, selvom jeg godt efter gensyn vil medgive at 3. akt bliver lidt lang og rodet.

    gi-jones 9-08-16 14:54

  • 0

    Cavill var i min verden den helt rigtige Superman. Mere tak!

    PatrickJane 9-08-16 15:04

  • ★★★★★0

    Jeg er nu mere til Tim Daly :)




    Elwood 9-08-16 16:20

  • ★★★★★0

    Jeg gad godt se en Supermand (ja, med d!!), som så ud som ham i tegneserierne, også i hovedet. Altså en mand, der absolut ikke lignede en dreng, med kraftig Sylvester Stallone-kæbe! :) En mand, som virkelig skulle kæmpe for at krybe sig, når han var klædt ud som Clark Kent. 

    Lars! 9-08-16 17:29

  • ★★★★★★1

    Hvilke tegneserier tænker du på? Fordi Cavill minder ret meget om hvordan Superman har set ud siden engang i 90'erne, bortset fra den periode hvor han havde mullet og selvfølgelig da han var delt i to, som Superman Red og Superman Blue. Den største forskel er nok, at hans dragt minder mest om New 52/Rebirth-looket, hvor de endelig har gjort op med det gammeldags strong man-look, som har huseret siden 1938.

    Man skal helt tilbage til slutningen af 80'erne, for at finde en Superman, der minder lidt om hvad du beskriver.

    Zero Cool 9-08-16 17:41

  • ★★★1

    Bruno: NERD ALERT!!!!

    gi-jones 9-08-16 18:22

  • ★★★★★★0

    Haha, dog ikke. Superman er bestemt ikke en af de figurer jeg følger tæt, men læser man DC-tegneserier og især Justice League, er han noget svær at undgå. :)

    Zero Cool 9-08-16 18:32

  • ★★★★★0

    Man skal helt tilbage til slutningen af 80'erne, for at finde en Superman, der minder lidt om hvad du beskriver.

    What, really? Han var da meget større (også i fjæset) i de blade, jeg købte hos købmanden som dreng i 90'erne, så vidt jeg husker? Og større i "Superman: The Animated Series". Ham gad jeg hvert fald godt se til en forandring. 

    Lars! 9-08-16 22:57

  • ★★★★★★0

    Du kan selvfølgelig finde eksempler på forskellige variationer af Superman, næsten uanset hvilket årti man dykker ned i, men Dan Jurgens eksempelvis, som sad på størstedelen af Superman-historierne i 90'erne, lavede ikke en specielt "stor" Superman.

    Det var i den periode, hvor man netop gjorde en indsats for at gøre Superman mere menneskelig og mindre guddommelig, fordi i 80'erne var han i stand til at slå planeter ud af deres baner, hvilket selvfølgelig giver visse problemer, hvis man skal skrive bare nogenlunde fornuftige historier.

    Det betød også, at han selvfølgelig stadig var buff som alle superhelte nu engang er, men han var ikke den guddommelige og massive næsten frelsertype, som han var tidligere.

    Men, som sagt, der er selvfølgelig eksempler på det modsatte, fordi 90'erne trods alt var et årti med (kortvarigt) rigtigt mange serier på gaden, indtil tegneseriemarkedet næsten endte med at udslette sig selv.

    Og ja, han er større i den animerede serie og i samme serie, er alle damer cirka 1.60 høj og har alle den samme kropsbygning.

    Det korte af det lange er, at Cavills udseende minder utroligt meget om netop Jurgens Superman og endda også Byrnes, samt den moderne Superman, der har eksisteret siden 2011, altså når vi taler udseende.

    Heldigvis ligner han ikke Frank Millers Superman: i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--cMt_qkie--/c_scale,fl_progressive,q_80,w_800/1461169581158421063.jpg

    Zero Cool10-08-16 01:07

  • ★★★★0

    Det er jo egentlig plat, at Superman ikke bare har en almindelig kropsbygning, da han jo ikke er stærk qua sine bøffer :)

    chandler7510-08-16 14:30

  • ★★★★★★0

    Rasmus, check Kingdom Come hvis du ikke kender den. Alex Ross' stil er meget mere realistisk, når vi taler kropsbygning.

    Zero Cool10-08-16 16:08

  • ★★★★★★0

    Det er jo egentlig plat, at Superman ikke bare har en almindelig kropsbygning, da han jo ikke er stærk qua sine bøffer :)

    Har jeg også ofte tænkt. Faktisk burde der være større chance for dette, end det omvendte, da han ikke kan få udfordret sin muskelmasse særligt ofte. 

    Jeg har dog flere gange læst fra diverse, at de "simpelthen ikke kan tage en tynd Superman alvorligt". Pjat synes jeg, men sådan er der så meget.

    T. Nielsen10-08-16 18:42

  • ★★★★★★0

    I Flashpoint, som er blevet filmatiseret med titlen The Flashpoint Paradox, er Superman faktisk voldsomt spinkel: vignette2.wikia.nocookie.net/marvel_dc/images/e/e4/Superman_in_the_Flashpoint_world.jpg - det skyldes at han blev taget til fange af den amerikanske regering som barn og aldrig rigtigt er vokset op under vores gule sol og i øvrigt aldrig har brugt sine muskler rigtigt.

    Men da han bliver sat på fri fod, bliver han superstærk og har de kræfter, som han normalt har pga. solen. I de moderne udgaver af Superman, tror jeg mere musklerne er et udtryk for, at han er dendér dreng fra landet, som altid har udfoldet sig fysisk på en eller anden måde og har udviklet sine muskler.

    Zero Cool10-08-16 19:10

  • ★★★★★0

    Jeg har dog flere gange læst fra diverse, at de "simpelthen ikke kan tage en tynd Superman alvorligt". 

    Det kan jeg nok godt :) 

    All I'm saying is, det ville være forfriskende med et nyt take i stedet for hele tiden at gå efter den blide knægt fra Kansas. Der skal dog mere til. 

    Lars!10-08-16 19:29

  • ★★★★★★0

    De skal da bare lave en filmudgave af Red Son. Så er det en frisk knægt fra Ukraine. :D

    Zero Cool10-08-16 19:37

  • ★★★0

    Hvis de gider lade være med at bruge en halv time på at smadre en by denne her gang, så ville jeg i hvert fald gladeligt indløse billet.

    Jeg synes, MoS var rigtig fed i den første halvdel, måske første totredjedele, men "klimaks" var godt nok en omgang lang, enerverende CGI-galore, som sagde mig lige nøjagtigt nul.

    HonoDelLoce10-08-16 19:46

  • ★★★★0

    Rasmus, check Kingdom Come hvis du ikke kender den. Alex Ross' stil er meget mere realistisk, når vi taler kropsbygning.

    Jeps, har læst den. Middelmådig tegneserie, men Ross er jo altid god :)

    I filmøjemed vil jeg nok altid se Christopher Reeve som den ultimative Superman - både personligheds- og kropsmæssigt.

    chandler7510-08-16 20:22

  • ★★★★★★0

    Jeps, har læst den. Middelmådig tegneserie, men Ross er jo altid god :)

    I filmøjemed vil jeg nok altid se Christopher Reeve som den ultimative Superman - både personligheds- og kropsmæssigt.

    Også her....Men synes heller ikke at Superman behøves gøres til en plaget bad ass, selv som Clark. 

    T. Nielsen10-08-16 20:44

  • ★★★★★★0

    Wtf???? Hvordan blev min kommentar til et link til IMDb og Reeves profil???

    T. Nielsen10-08-16 20:45

  • ★★★★0

    Wtf???? Hvordan blev min kommentar til et link til IMDb og Reeves profil???

    Hmm, måske fordi jeg oprindeligt havde linket dertil i mit indlæg... eller noget :)

    chandler7510-08-16 21:03

  • ★★★★★★0

    Glad for det så "blot" var Reeves profil trods alt:-D

    T. Nielsen10-08-16 21:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen