"Wayne´s World" vender tilbage!

En splinterny reklame genforener et af komediegenrens største makkerpar. Excelleeeeeeeent!

For snart 30 år siden (jøsses!) udkom den første "Wayne's World"-film, som omhandlede de gæve gutter Wayne og Garth, der indspiller et skørt tv-program i Waynes forældres kælder, og som forinden filmen havde optrådt i en række muntre sketches i tv-showet "Saturday Night Live".

D'herrer blev spillet af komikerne Mike Myers og Dana Carvey. "Wayne's World"-filmen blev en kæmpe succes og fik en efterfølger allerede året efter: "Wayne's World 2".

Men selvom fans længe har sukket efter en 3'er, så har den kun optrådt glimtvis på rygtebørsen i årenes løb, alt imens Myers, der også skrev de to films manuskripter, har haft travlt med at lave "Austin Powers"- og "Shrek"-film samt udskældte komedier som "The Love Guru" og "The Cat in the Hat".

Se også: Bruce Willis er tilbage som "Die Hard"-helten John McClane – i eksplosiv tv-reklame

Men her 28 år efter "Wayne's World 2" vender Wayne og Garth tilbage – dog desværre ikke i en spillefilm, men i en tv-reklame for firmaet Uber Eats, som leverer takeaway i USA.

Den fulde reklame transmitteres i en af pauserne under årets Super Bowl-kamp, der afvikles den 7. februar. To teasers til reklamen kan ses herunder.

Pudsigt nok bød den første "Wayne's World"-film netop på en humoristisk scene, hvor Wayne og Garth "afviser" at lave product placement i deres tv-program.

De seneste år har budt på mange lignende eksempler, hvor film som "Die Hard", "Groundhog Day" og "E.T. the Extra-Terrestrial" har fået "tv-reklame-fortsættelser".

Det er dog stadig ikke helt utænkeligt, at en "Wayne's World 3" en skønne dag ryger i støbeskeen. Tilbage i 2016 udtalte Myers, at både han og Carvey var interesseret i at se, hvad karaktererne laver, nu hvor de er fyldt 50. Mens vi venter på en eventuel 3'er kan de omtalte reklamer ses her:

Kommentarer

"Wayne´s World" vender tilbage!

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen