"West Side Story"-stjernen Rita Moreno får rolle i Spielbergs remake

Oscar-vinderen dukker op som en helt ny karakter i Steven Spielbergs kommende musical.

Ved Oscar-uddelingen i 1962 høstede puertoricanske Rita Moreno prisen for bedste birolle for sin rolle som Anita Palacio i musicalklassikeren "West Side Story". Nu vender hun minsandten tilbage til fortællingen i den kommende genindspilning.

Steven Spielberg, der står bag den opdaterede version af filmen, har i samarbejde med sit team kreeret den nye figur Valentina, som Moreno skal spille i nyfortolkningen. Karakteren er baseret på Doc-figuren fra originalen og får ligeledes en større rolle at spille i filmens plot end tidligere. "Baby Driver"-stjernen Ansel Elgort er forvejen tilknyttet "West Side Story" i hovedrollen som Tony.

86-årige Rita Moreno er udover "West Side Story" kendt fra et væld af projekter på både scenen og fra filmverdenen, og hun er desuden en ud af de blot femten personer, som kan prale af at være en såkaldt EGOT-prisvinder – den populære betegnelse for en person, der har vundet både en Emmy, en Grammy, en Oscar og en Tony.

Med sin kommende fortolkning af historien forlyder det, at Steven Spielberg vil forsøge at ramme tættere på det oprindelige Broadway-stykke end filmen fra 1961. Dramatiker Tony Kushner, der før har skrevet på Spielberg-film som "München" og "Lincoln", har leveret drejebogen til "West Side Story", som begynder optagelserne næste sommer.

Kommentarer

"West Side Story"-stjernen Rita Moreno får rolle i Spielbergs remake

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen