Will Ferrell kaster sig over eSport i ny komedie

Ondsindet modedesigner, bukseløs nyhedsvært, Trump-lignende guvernørkandidat og mexicansk cowboy. Will Ferrell har givet den som lidt af hvert, og nu er turen kommet til spilindustrien.

Will Ferrell har skrevet under på at medvirke i en komedie, der omhandler den voldsomt populære konkurrencekultur inden for computerspil, også kendt som eSport.

Den snart 50-årige komiker er måske ikke prototypen på en eSport-gamer, og det er den vinkel, filmen kommer til at have. Ferrells karakter er en midaldrende outsider i eSport-miljøet, men som takket være en formidabel koordination mellem øje- og håndbevægelser kæmper sig frem i systemet.

Evil Geniuses og Fnatic

Herhjemme kan populariteten bl.a. ses i kraft af de mange efterskoler og HF-uddannelsessteder, som udbyder specielle eSport-linjer for at tiltrække det unge publikum.

I USA er de største sportskanaler ESPN og FOX Sports begyndt at udbrede sporten til masserne. Det giver god mening, eftersom flere så finalerne af eSport-fænomenet "League of Legends" end NBA-finaleserien i 2015. For kendere skal det nævnes, at de virkelige hold Evil Geniuses og Fnatic er på tale til at optræde i filmen.

Manuskriptet tager de uprøvede Michael Kvamme og Jordan Dunne ("Svampebob Firkant 3") sig af. Hvornår filmen kommer, afhænger af, hvornår Will Ferrell færdiggør optagelserne af "Holmes & Watson" med John C. Reilly.

Kommentarer

Will Ferrell kaster sig over eSport i ny komedie

  • ★★★★★★0

    Det sjove ved eSports er dog, at de traditionelle tv-kanaler halter efter "det nye og spændende". eSports har ikke brug for flow-tv dels fordi publikum typisk slet ikke ser tv og dels fordi der allerede findes Twitch, YouTube Gaming og tilsvarende tjenester. De tjenester er via bl.a. eSports nået et niveau, hvor de kan håndtere millionvis af seere på én gang, uden problemer.

    Zero Cool 7-12-16 20:06

  • ★★★★0

    Jeg HADER DOTA+ og al dets væsen! Det var en skod bane allerede i Warcraft 3! (Fnys!)

    ..træls - at være vokset op med OLD-school RTS spil:-(

    Gasivodo 8-12-16 03:25

  • 0

    Han (Will Ferrell) skal oppe sig, hvis han skal lave en dårligere komedie end "Get Hard" i hvert fald. Ser meget mere frem til hans Sherlock Holmes-film (med John C. Reilly som Watson!).

    Oberst Kurtz 8-12-16 11:27

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen