Will Ferrell og John C. Reilly som Sherlock Holmes og Dr. Watson

I det seneste årti er der gået næsten kollektiv ekstase over karakteren Sherlock Holmes med Guy Ritchies to action-tunge filmatiseringer og serien "Elementary", men først og fremmest takket være BBC's universelt hyldede modernisering af Arthur Connor Doyles fortællinger om mesterdetektiven.

Der er dog forholdsvis langt mellem Benedict Cumberbatch og Martin Freeman til de to herrer, der nu skal gøre den som henholdsvis Sherlock Holmes og Dr. Watson. For det står klart, at Will Ferrell og hans gode bonkammerat ud i absurd humor, John C. Reilly, skal spille de to titelroller i den kommende "Holmes and Watson".

Filmen instrueres af Etan Cohen, som fik sin instruktørdebut med en anden Will Ferrell-komedie, "Get Hard", sidste år. Ellers er Cohen mest kendt som manuskriptforfatter til de rablende satirer "Idiocracy" og "Tropic Thunder".

"Holmes and Watson" bliver Will Ferrel og John C. Reillys tredje film sammen, men til forskel fra "Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby" og "Step Brothers" har de altså denne gang ikke instruktion og manuskript af Adam McKay til at guide dem.

Kommentarer

Will Ferrell og John C. Reilly som Sherlock Holmes og Dr. Watson

  • 0

    Tom og Oprah MAGI. Gælder IKKE i denne så? (og som hver gang, jeg bliver hysterisk)

    JEREMY BRETT!

    Gasivodo18-08-16 22:53

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen