Will Smith er "Bad Boy for livet" – men først i 2018

Will Smith er efter nogle lidt pavre år i færd med at genetablere sin stjerne i Hollywood med "Suicide Squad". Det næste skridt i understregningen af Smiths salgbarhed er en tilbagevenden til en af hans mest mest ikoniske og karrieredefinerende roller som narkobetjenten Mike Lowrey i den tredje "Bad Boys"-film.

Filmen har fået titlen "Bad Boys for Life" med reference til P. Diddy-sangen af samme navn, der blev citeret af Will Smith og Martin Lawrences karakterer i den foregående film.

Desuden har Sony valgt at flytte filmen fra juni 2017 til 12. januar 2018. Den ændrede premieredato skal bl.a. ses i lyset af, at Will Smith i efteråret vil være travlt optaget af at indspille Netflix-filmen "Bright".

Joe Carnahan ("Smokin' Aces", "The A-Team") er ny mand i instruktørstolen og skal dermed løfte arven efter Michael Bay, som skabte sin blockbuster-status med de to første "Bad Boys"-film. Jerry Bruckheimer er dog stadig med som producent til at overse, at filmen holder den samme buddy cop-tone som de foregående to publikumssucceser.

Kommentarer

Will Smith er "Bad Boy for livet" – men først i 2018

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen