Will Smith i spil til Tim Burtons "Dumbo"

Disney kigger på Will Smith til at påtage sig en rolle i Tim Burtons live-action-udgave af "Dumbo". Filmen baseres på Disneys animerede klassiker fra 1941. Disney skulle efter sigende arbejde sig hen imod en produktionsstart på projektet.

Der er ingen information om, hvilke planer Tim Burton har med den nye filmudgave, men mon ikke han får nogle kreative friheder til at tilføre sin egen unikke stil og spin til historien om en cirkuselefant med store ører, der lærer at flyve.

Filmen bliver en blanding af computeranimation og live-action og vil indeholde en unik familiehistorie parallelfortalt med Dumbos rejse. Historien vil endvidere være meget større end den oprindelige historie.

Der er ingen informationer om, hvilken rolle Will Smith skal spille i filmen, men på trods af, at han ofte har måttet høre for sine ører, formodes det ikke, at han skal spille titelfiguren.

Smith er i øjeblikket i gang med optagelserne til David Ayers "Bright" og forbereder sig på en tilbagevenden til "Bad Boys"-franchisen med Joe Carnahans "Bad Boys For Life".

Kommentarer

Will Smith i spil til Tim Burtons "Dumbo"

 • ★★0

  Det er ikke bare ørerne der passer men også næsen/snablen.

  MOVIE100012-01-17 21:03

 • 0

  Så DE har et problem med store næsebor? De hører fra min advokat, RACIST!

  Og JA, jeg har store næsebor!?? Det er fra Sankt Croix! (ifølge min moders slægtsforskning!) ;-D

  Gasivodo13-01-17 02:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen