Will Smith og Kevin Hart har hovedrollerne i genindspilning af "Røvtur på 1. klasse"

Smith og Hart tager over fra Steve Martin og John Candy i nyfortolkningen af komedieklassikeren.

Filmselskabet Paramount Pictures har nu afsløret, at der officielt pønses på en genindspilning af komedien "Planes, Trains & Automobiles", som herhjemme udkom under titlen "Røvtur på 1. klasse". Steve Martin og John Candy spillede hovedrollerne som umage duo i den originale film, og til at udfylde deres sko har man i denne ombæring sikret sig et makkerpar bestående af "Bad Boys"-stjernen Will Smith og komikeren Kevin Hart.

Smith og Hart kan dermed se frem til at drage på komisk roadtrip, når deres uheldsramte tur tager dem henover USA. I den oprindelige film må to mænd improvisere, da deres fly bliver aflyst. De må derfor slå pjalterne sammen som modsætningsfyldte rejsekammerater for at komme hjem til deres familier på Thanksgiving.

John Hughes' originale komedieklassiker udkom i 1987 og havde udover Martin og Candy skuespillere som Laila Robins, Michael McKean og Kevin Bacon på rollelisten.

Den nye fortolkning skal instrueres af Aeysha Carr, som får sin spillefilmsdebut på projektet. Hun har tidligere skrevet og produceret tv-serier som "Everybody Hates Chris" og "Brooklyn Nine-Nine" og er senere på året aktuel som en af folkene bag Hulu-serien "Woke".

Kommentarer

Will Smith og Kevin Hart har hovedrollerne i genindspilning af "Røvtur på 1. klasse"

 • ★★★★0

  ouch

  Lars!18-08-20 17:43

 • ★★★★0

  Håber Will Smith spiller John Candys rolle så... (highly unlikely though)

  David Lund18-08-20 17:59

 • ★★★★3

  Will Smith har efterhånden helt mistet sin karisma og sin humoristiske timing og Kevin Hart er bare pisse irriterende at se og høre på for det meste.

  Ingen af de to når desuden hverken Steve Martin eller John Candy til sokkeholderne, når det kommer til at lave komedie, så det skal da helt sikkert nok blive et hit...host host. 

  NightHawk18-08-20 18:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen