Will Smith om kommende film: Dramakomediens "The Avengers"

Efter "Suicide Squad" er næste gang man kan opleve Will Smith på det store lærred til jul med "Collateral Beauty". Den bliver beskrevet som en mere afdæmpet dramakomedie (eller dramedy), men det får ikke desto mindre Will Smith til at trække paralleller til en anden stor superheltensemble-film, "The Avengers".

"Den har et superheltecast af en lille film: Det er juledramady'ens 'The Avengers', udtaler Smith til Entertainment Weekly om "Collateral Beauty", der udover Smith selv kan bryste sig af en perlerække af prominente navne, deriblandt Kate Winslet, Edward Norton og Helen Mirren.

Det eneste, man indtil videre ved om filmens handling, er den korte beskrivelse, der er at finde på IMDb om en newyorkers nedtursspiral efter en tragedie. Dette er en bevidst strategi fra producentens side, da det ifølge Will Smith vil være synd at afsløre for meget af historien. Han vil dog røbe så meget, at filmen er en lille smule "It's a Wonderful Life" og en lille smule "Troldmanden fra OZ".

Med al hemmelighedskræmmeriet og sammenligningerne med diverse filmperler skal det blive spændende at se, om den rutinerede feel good-instruktør David Frankel ("The Devil Wears Prada") kan få det super frem i det stærke cast. "Collateral Beauty" er sat til dansk biografpremiere 25. december.

Kommentarer

Will Smith om kommende film: Dramakomediens "The Avengers"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen