William Shatner: Chris Pine bør spille mig i filmen om mit liv

Pine har allerede overtaget Shatners ikoniske rolle som rumkaptajnen James T. Kirk, så hvorfor ikke?

Canadiske, 89-årige William Shatner er en af de helt store legender i USA's film- og tv-historie – ikke mindst takket være hans rolle som rumkaptajnen James T. Kirk i den oprindelige "Star Trek"-serie og hele syv spillefilm.

Shatner er også kendt for titelrollen i politiserien "T.J. Hooker" samt rollen som advokaten Denny Crane i dramaserien "Boston Legal" – sidstnævnte serie sikrede Shatner en Golden Globe-pris og to prestigefyldte Emmy-statuetter.

Og hvis der nogensinde skal laves en film om Shatners liv foran og bag kameraet, så har skuespilleren selv en idé om, hvem der er perfekt til rollen: Chris Pine.

Læs også: William Shatner ville elske at spille kaptajn Kirk igen

Det afslørede Shatner forleden under et online-interview fra sit hjem i Los Angeles. Helt nøjagtigt sagde Shatner: "Pine. Han bør da spille mig. Han er en flot og talentfuld fyr."

39-årige Chris Pine er blevet en af Hollywoods store stjerner, siden han for første gang påtog sig rollen som kaptajn James T. Kirk i J.J. Abrams' "Star Trek" tilbage i 2009. Pine har bl.a. medvirket i "Wonder Woman", "Hell or High Water" og "Jack Ryan: Shadow Recruit", og han kan snart ses i "Wonder Woman 84".

Men på sin vis giver det god mening, at når nu Pine allerede har spillet en af Shatners største roller (senest i "Star Trek Beyond" tilbage i 2016), så vil han også være god til at spille Shatner i en eventuel biopic om den canadiske legende.

D'herrer mødte i sin tid hinanden under indspilningerne til Shatners dokumentar "The Captains" fra 2011, hvori Shatner interviewede de andre skuespillere, som har spillet kaptajner i "Star Trek"-franchisen, inklusive Pine.

Herunder kan du se Moovy TV's interview med Pine i forbindelse med premieren på "Star Trek Beyond":

Kommentarer

William Shatner: Chris Pine bør spille mig i filmen om mit liv

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen