"Willow"-stjerne skal spille supermodellen Kate Moss

Som man kan se, er ligheden da også slående.

En af modebranchens største ikoner, Kate Moss, er omdrejningspunktet i et kommende, autentisk drama.

Men selvom mange modeller er blevet skuespillere i årenes løb, så skal Moss altså ikke spille sig selv i den "Moss & Freud" – måske fordi Moss aldrig har udvist interesse for skuespillerfaget, og fordi filmen, "Moss & Freud", udspiller sig i 2002, hvor den nu 49-årige Moss selvsagt var 21 år yngre.

I stedet bliver det den 26-årige, engelske Ellie Bamber, der skal spille sin landskvinde. Bamber spillede senest Elora Danan i Lucasfilms "Willow"-fortsættelse til Disney+.

Se også: Ny trailer til fantasy-serien "Willow" er spækket med monstre og magi

"Moss & Freud" er i øvrigt ikke en skør meta-fortælling om Moss og en genoplivet Sigmund Freud – titlen refererer i stedet til maleren Lucian Freud, Sigmunds barnebarn, som spilles af 84-årige Derek Jacobi ("Gladiator", "Tomb Raider").

I 2002 var Moss mere populær og efterspurgt end nogensinde, og hun gik med til at blive malet af Freud, som på det tidspunkt var en af verdens førende kunstnere. De to store personligheder lagde ud med at skændes og strides, men i takt med at de lærte hinanden bedre at kende, blev et særligt venskab støbt.

Det tog ni måneder at male nøgenportrættet af den dengang gravide Moss, og ifølge supermodellen endte samarbejdet med at forvandle dem begge som mennesker. Det færdiggjorte maleri blev solgt for næsten 4 mio. britiske pund.

Moss er selv executive producer på filmen, som også støttes af Freuds bo – maleren døde tilbage i 2011. "Moss & Freud" skrives og instrueres af James Lucas, der debuterer som spillefilmsinstruktør efter at have vundet en Oscar for sin kortfilm "The Phone Call" tilbage i 2015.

Herunder kan I se Moovy TV's nylige "Willow"-interview med Ellie Bamber og hendes fortryllende kollegaer:

Kommentarer

"Willow"-stjerne skal spille supermodellen Kate Moss

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen