"Wonder Woman 1984" skubbes til 2020

Vi kommer til at vente godt syv måneder ekstra på amazoneprinsessens næste eventyr.

Warner Bros. har valgt at udskyde superheltefortsættelsen "Wonder Woman 1984" syv måneder, så filmen nu først lander i 2020. Det kulørte eventyr stod ellers oprindeligt til at udkomme til november næste år, men får i stedet biografpremiere 4. juni 2020.

"Wonder Woman 1984" byder igen på Gal Gadot i hovedrollen som DC's superheltinde Diana Prince – også kendt som Wonder Woman. Hun får selskab af gengangeren Chris Pine, mens Kristen Wiig ("Bridesmaids") og "Narcos"-stjernen Pedro Pascal udgør de nye ansigter. Bag kameraet står endnu en gang "Wonder Woman"-instruktøren Patty Jenkins.

En anden DC-filmatisering, "The Flash", blev for nylig ligeledes udskudt. Den film rammer det store lærred i 2021.

Både helte og skurke på vej

Hos Warner har man dog på trods af udskydelserne stadig godt gang i superheltegryden. Til december får vi således "Aquaman" med Jason Momoa, og næste år bringer to vidt forskellige fortællinger i genren med først den "Big"-inspirerede "Shazam!" og siden kriminalfilmen "Joker", der præsenterer os for superskurkens oprindelseshistorie.

Det kvindelige superheltehold "Birds of Prey" er desuden på vej til at blive filmatiseret i nyt projekt, som efter sigende skyder produktionen i gang i begyndelsen af det nye år.

Kommentarer

"Wonder Woman 1984" skubbes til 2020

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen