"Wonder Woman 1984" udskydes til januar i Danmark

Det bliver altså ikke muligt at se "Wonder Woman 1984" tidligere i de danske biografer, som ikke er blevet berørt af den seneste nedlukning.

Tidligere i dag annoncerede den danske regering en række nye restriktioner i forsøget på at svække coronavirussens tag i den danske befolkning.

Bl.a. bliver biograferne i 38 af landets kommuner (heriblandt København, Odense og Aarhus) nødt til at lukke dørene fra på onsdag og frem til og med den 3. januar 2021.

Se også: Moovy TV møder Connie Nielsen - Wonder Womans mor!

En af årets ekstremt få potentielle blockbusters, superheltefilmen "Wonder Woman 1984", var udset til at få dansk biografpremiere den 17. december i år, og umiddelbart så det ud til, at biografgængere uden for de førnævnte storbyer ville kunne se filmen i de danske biografsale før jul.

Men Warner Bros.' danske afdeling har netop udsendt en pressemeddelelse, hvori det fremgår, at "Wonder Woman 1984" udskydes en lille måneds tid til den 14. januar 2021.

I USA og England bliver filmen tilgængelig samtidigt i biograferne og via diverse streaming-tjenester, men her i Danmark udkommer den længe ventede "Wonder Woman"-fortsættelse altså i første omgang kun i biografsalene.

Kommentarer

"Wonder Woman 1984" udskydes til januar i Danmark

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen