"Wonder Woman 2" kommer til at foregå i 80'erne

"Wonder Woman" har været årets hidtil største hit for Warner Bros., og superheltefilmen har indtil videre indtjent over 745 mio. dollars på verdensplan. Derudover viste den sig også at være populær blandt både anmeldere og det gængse filmpublikum. Derfor er det ikke så overraskende, at Warner Bros. i fællesskab med DC Films – filmselskabets superhelteafdeling – nu er i færd med at planlægge, hvad fremtiden bringer for actionheltinden, der har taget verden med storm.

De tidlige forberedelser til "Wonder Woman 2" er således gået i gang, og efter sigende vil den næste film udspille sig i 1980'erne. Ligesom den første film vil fortsættelsen tage sit udspring i en historisk sammenhæng, og i næste kapitel skal amazoneprinsessen forsøge at tage kampen op mod Sovjetunionen midt under den kolde krig. Der er også snak om, at dele af fortællingen muligvis vil foregå i USA.

En anden detalje, som er interessant at notere sig, er, at Chris Pine – der i "Wonder Woman" spillede piloten Steve Trevor – rygtes at vende tilbage i rollen i den nye film. Instruktør Patty Jenkins har endnu ikke skrevet under på efterfølgeren, men det forventes, at hun vil være at finde bag kameraet igen. Gal Gadot vender ligeledes tilbage i titelrollen.

Gadots superheltinde kan endnu en gang ses på det store lærred, når Wonder Woman slutter sig til resten af holdet i Zack Snyders "Justice League", der har dansk premiere 16. november. Der er indtil videre ingen meldinger om, hvornår vi kan forvente "Wonder Woman 2" i biograferne.

Kommentarer

"Wonder Woman 2" kommer til at foregå i 80'erne

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen