Wonder Woman slutter sig til Disneys "Vilde Rolf smadrer Internettet"

Gal Gadot, der spillede titelrollen i "Wonder Woman", skal lægge stemme til en cool racerkører i opfølgeren til Disneys animerede hit.

Vi ved allerede fra traileren, at opfølgeren til Disney-succesen "Vilde Rolf" fra 2012 vil byde på såvel Disney-prinsesser som stormtropper fra "Star Wars".

Nu viser det sig, at selveste Wonder Woman også skal optræde i den nye film – som får den danske titel "Vilde Rolf smadrer Internettet" – idet skuespillerinden Gal Gadot skal lægge stemme til figuren Shank, der beskrives som en sej og talentfuld racerkører fra et intenst og beskidt online-spil kaldet "Slaughter Race". Et billede af karakteren kan ses herunder.

I "Vilde Rolf smadrer Internettet" tager bulderbassen Rolf springet fra sit video-arkadespil til det enorme internet, hvor han i selskab med den charmerende racer-pige Vanilje jagter en reservedel, der skal redde hendes video-spil "Sugar Rush". Det umage pars færd kommer dog på ingen måde til at gå stille for sig...

Rich Moore og Phil Johnston, som også stod bag "Vilde Rolf", har i fællesskab instrueret det nye eventyr, der rammer de danske biografer i februar 2019.

Kommentarer

Wonder Woman slutter sig til Disneys "Vilde Rolf smadrer Internettet"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen