Woody Harrelson medvirker i Ruben Östlunds "Triangle of Sadness"

Den amerikanske skuespiller filmer netop nu med den Guldpalme-vindende instruktør.

Ruben Östlund har genoptaget optagelserne til sin seneste film, "Triangle of Shadows", efter tre måneders pause pga. COVID-19. Optagelserne startede i februar i den svenske by Trollhättan, men holdet nåede kun 25 dage på settet, før man besluttede at stoppe produktionen. Nu er holdet samlet igen. Det meddeler SF Studios i en pressemeddelelse.

Den tre gange Oscar-nominerede Woody Harrelson ankom sidste uge i Sverige for at filme for første gang med Ruben Östlund, hvis seneste film, "The Square" med danske Claes Bang i hovedrollen, vandt De Gyldne Palmer i Cannes 2017 og blev Oscar-nomineret i kategorien Bedste udenlandske film året efter. Svenskerens tidligere spillefilm, "Force Majeure", vandt Jury-prisen under Cannes-filmfestivalen i 2014.

I satiren "Triangle of Sadness" bliver modelparret Carl (Harris Dickinson) og Yaya (Charlbi Dean) inviteret på luksuscruise. Da yachten synker, strander de på en øde ø med en gruppe milliardærer. I kampen om overlevelse vendes hierarkiet på hovedet. Filmen er Ruben Östlunds første engelsksprogede film.

Gensynets glæde

"Jeg har aldrig været gladere for at vende tilbage på et set," fortæller Ruben Östlund. "Det var meget usikkert, om vi fik mulighed for at få Woody til Sverige i tide. Jeg har tidligere sagt, at jeg ville sætte et Real Madrid-ensemble – at jeg skulle stille med et hold, hvor hver eneste position havde den helt rette spiller. Den følelse fik jeg virkelig, da Woody viste sine kvaliteter. Det var imponerende at se – et helt nyt niveau for skuespil".

Woody Harrelson fik sin første store rolle med komedien "White Men Can't Jump" (1992). Herfra blev det til roller i bl.a. Oliver Stones kultfilm "Natural Born Killers" (1994) samt "Zombieland" (2009), "The Hunger Games"-serien (2012, 2013, 2014 og 2015) og 1. sæson af HBO-serien "True Detective".  

Woody Harrelson udtaler: "Ikke mange kunne have lokket mig halvvejs rundt om jorden i disse usikre tider, men at arbejde med et geni som Ruben Östlund – sikke et privilegie. Det har været en af de mest tilfredsstillende oplevelser, jeg nogensinde har haft". 

"Triangle of Sadness" forventes at få verdenspremiere i 2021 og SF Studios håndterer distributionen i hele Norden. Moovy TV interviewede blandt andet Claes Bang i forbindelse med gallaen på "The Square". Se indslaget herunder:

Kommentarer

Woody Harrelson medvirker i Ruben Östlunds "Triangle of Sadness"

 • 0

  Foregik meget af The Square ikke også på engelsk?

  Anyway, lyder som om det kunne blive en god film. Altid et plus med Woody ombord :-)

  Nagash 3-07-20 09:37

 • ★★★★0

  Det lyder virkeligt interessant. Jeg har været meget glad for Ruben Östlunds to seneste film, så jeg ser frem til denne.

  Kruse 3-07-20 10:49

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen